KONEC KOLA #5 – Hry podle Ryana Laukata

Autor: tonjonas | 27.6.2022 | 3

V páté epizodě se podrobně podívám na tvorbu mimořádného autora – Ryana Laukata. Popovídáme si o designových rozhodnutích, o vizuálním stylu, o příbězích a o světech, které obsahují Ryanův nezaměnitelný humor. A přitom si zrecenzujeme hned 8 jeho her.

Seznam zmiňovaných her:

Facebook – Konec kola
Instagram – Konec kola

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Super! Podcastů není nikdy dost a jsem rád že je nás hodně co máme rádi hry Ryana Laukata. Minutovka je moje velmi oblíbená. Je to v pořadí druhá hra, co jsem si kdy pořídil a od té doby ji řadím mezi nejlepší hry do kapsy. No znáte nějaký podobný card driven area control který si vezmete kdykoli a kamkoli? Prostě bomba. Nejlepší ale je, že Ryan se stále zlepšuje. Netrpělivě očekávám Sleeping Gods: Distant Skies, to bude pecka. Ještě jsem neslyšel celý podcast, ale postrádám Empires of the void? :-) Mějte se fajně a díky za tvorbu.

27.6.2022 22:20:53

@Longerin Díky moc za feedback! Ryana obdivujeme, ale zároveň s některými z jeho desigmových prvků úplně nesouhlasíme, viz. třeba náš komentář k Now or Never. Nicméně Sleeping Gods byli boží a divil bych se, kdyby pokračování nebylo minimálně stejně dobrý! A máš pravdu, pár her nám tam chybí, především Empire of the Void II a City of Iron. Třeba se k nim někdy vrátíme :)

28.6.2022 01:07:07

Vybíráme z Bazaru

Magic: Khans basic land set 2
Magic: Khans basic land set 2
Akt. cena: 30 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas