Kde se v dnešní době dá War Cry ještě sehnat

Autor: Para99 | 8.10.2019 | 0

ČR:

Karty mají aktivní hráči, jedním jsem já a druhým je můj kamarád a oba jsme z Prahy. Další hráč bydlí kousek od Kladna. Vím i o lidech z jiných koutů ČR. Karty je možné i vyměňovat posláním přes poštu.

V Liberci je skupina bývalých hráčů, ale své sbírky prodávají poměrně draze (ale zase mají velké množství karet i z pozdějších edic). Pokud by pro vás cena nebyla rozhodující, na některé z nich mám kontakt, takže je možné domluvit odkoupení jejich sbírky/sbírek a začít War Cry plnohodnotně hrát.


ZAHRANIČÍ – vše odzkoušeno a karty vždy bez problému dorazily:
 

Při koupi karet ze zahraničí si vždy ověřte, v jakém jazyce karty jsou. War Cry byly vydané nejen v EN, ale i v NJ, FR a dalších jazykových mutacích.

Ebay: Pro ty, co nikdy nenakupovali na Ebay - není to žádná raketová věda. Zaregistrujete se, nakoupíte, zaplatíte a necháte si to poslat. Jsou tam standardně k mání kusovky i boostery z některých edic. Jednou za čas se tam objeví i celá sbírka karet - mnohdy za zajímavou cenu. Do vyhledávače zadávejte klíčová slova: ccg warcry, ccg war cry, warhammer war cry, warhammer warcry. Může se vám stát, že vám Ebay pokaždé najde něco jiného podle toho, jak prodejce svou nabídku pojmenoval.

Ccggamez: Jestli se nepletu, karty vám přijdou z Polska. Nabídka kusovek je poměrně slušná a většinou za rozumné ceny. A pokud vám stačí obyčejné poštovné bez sledování zásilky, kterým jsem si karty nechal vždy posílat, vyjde cenově velmi dobře.

Allegro: Osobně se mi osvědčilo hledat pod klíčovým slovem warcry. Prolistujte všechny stránky, bohužel vyšla nová figurková hra, která se jmenuje úplně stejně. Většinu času v nabídce nic nenajdete, ale občas se tam objeví karty za dobrou cenu. Web je polský, s Google překladačem je registrace i nákup na pohodu, případně vám pak poradí prodávající. Alespoň takovou mám zkušenost.


ZAHRANIČÍ – zatím jsem nenakupoval:

Wholesalegaming: Na webu mají stále k mání Booster Boxy z mnoha edic, jsou ovšem dražší.

Potomacdist: Zde jsou ke koupi rovněž Booster Boxy a za zajímavou cenu. S prodejci jsem i komunikoval, tehdy byli ochotni zlevnit Booster Box z 59 USD na 49 USD. Napište jim email a uvidíte, zda vám vyjdou vstříc.

fr.shopping.rakuten: K mání jsou kusovky, boostery i celé Booster Boxy a to mnohdy za neuvěřitelně nízké ceny. Naneštěstí jsou karty ve francouzštině. Není to úplně na překážku, podle obrázků si zapamatujete, co která karta dělá. Význam karet v EN najdete na tomto webu: www.ccggamez.com


Další možnosti:
 

Jednou jsem objevil sbírku v nějaké zahraniční skupině na FB, poslal jsem člověku peníze a karty dorazily až ze Švédska. Pak jsem našel jiného člověka na nějakém fóru, od kterého mi karty mají teprve přijít. Tentokrát ze Španělska.

Je to práce a spousta času, ale s trochou píle je možné objevit hráče (převážně v zahraničí), kteří jsou ochotní War Cry prodat nebo vyměnit (i s tím mám dobré zkušenosti). Hledejte na zahraničních e-shopech, fórech, FB, aukcích…

Pokud objevíte nějaký zajímavý zdroj ke koupi sběratelské karetní hry War Cry, bylo by super, pokud ho pod článek umístíte i se svými zkušenostmi.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

ANKH - Bohové Egypta
ANKH - Bohové Egypta
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas