Kalkared - Insert pro Fallout + obě rozšíření

Autor: Khalashnikovf | 9.2.2022 | 0

Fallout jsem poprvé objevil jako spousta z nás v roce '99, když ho legendární LEVEL vydal jako plnou hru a navrch ještě s češtinou! Neskutečné! Hrál jsem to na své ještě 386 s instalací o velikosti 2MB (víc se mi na disk navíc už nevešlo :D a každá lokace se načítala asi 3 minuty, ale koho to zajímalo, že jo).

No a pak si FFG vydá tuhle deskovku a já plnej nadšení kupuju a neváhám, protože to samozřejmě musím mít! Opět, všichni asi víme jak ta hra dopadla. Ale což, FFG naštěstí nespalo a vydalo Novou Kalifornii s experimentálním režimem pro kooperaci a všichni z toho jásali. Atomová pouta na sebe nenechala čekat a ze hry se stal skvost, kterej teď můžu s láskou a nahlas zbožňovat. Hrajte to!

Mno a protože už se ví, že rád hraju hry srovnaný, Fallout byl jeden z vůbec prvních kusů, které jsem kdy zinsertil. Od začátku jsem věděl, že vybírání SPECIAL žetonků jsem nechtěl z pytlíku a chtěl jsem do toho dát nějaké něco navíc. Časem přibyly i stojánky na karty perků a další drobnosti, které vám tu hru pomohou si ji užít o to víc. Aktuálně je to už asi verze 4 předělaná od základu a jsem s ní konečně spokojen :)

Více v koutku kutilů.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Assassin's Creed: Brotherhood of Venice CZ
Assassin's Creed: Brotherhood of Venice CZ
Akt. cena: 2250 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas