JOUOB.gameplay@415: Nebe v plamenech / Under Falling Skies

Autor: alladjex | 21.4.2021 | 3

Coin kabinet v podobě deskové hry. Space Invaders v papírové krabici? Představení, pravidla a gameplay singleplayerového žážitku. Hra obsahuje jednoduchou základní variantu, plnou hru, do které vstoupí roboti a drsnější ufouni. A dokonce celou kampaň rozdělenou do čtyř částí. V gameplayi se podíváme na úplný začátek invaze jak ze Dne nezávislosti.

@lladjex

JOUOB – JOURNAL OF BOARD GAMES

JOUOB.cz

JOUOB.youtube

JOUOB.facebook

JOUOB.instagram

JOUOB.patreon

JOUOB.twitch

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Moc díky za video, pomohlo mi s rozjezdem. Nedokoukal jsem zatím celé, ale mám jednu připomínku k výkladu pravidel, která se objeví zkraje videa. Možná později ve videu upraveno, nicméně - pokud čtu dobře pravidla, tak na každý sloupec patří právě jedna kostka, nioliv více kostek za sebe (pod sebe) do jednoho sloupce. Doslova se píše: “Po umístění všech pěti kostek bude každý sloupec základny obsazený právě jednou kostkou.” Takže obsazení jednoho sloupce více kostkami podle mě zcela mění hratelnost hry…

27.1.2024 16:12:55

Ahoj @Beerdy. Je to přesně jak píšeš a udělal jsem v tom chybu. Samozřejmě omluva. Jsem rád, že i přes ten laps to bavilo a třeba i trochu pomohlo. Měj se prima a ať se proti ufounúm daří ;)

28.1.2024 21:23:31

@alladjex Jasan že pomohlo, trochu jsem podle papírpravidel tápal v tom, jak vypadá správně třetí fáze a dalších pár drobností. Co si budem povídat, když to někdo oddře za tebe a naservíruje ti to na videu, tak je to paráda :) Omluva netřeba ;)

29.1.2024 23:19:52

👍 Zábavné dření 😄

30.1.2024 10:00:57

Vybíráme z Bazaru

Cesty osudu
Cesty osudu
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas