JOUOB.cast@158: Zachraňte Kubrti

Autor: alladjex | 16.12.2018 | 0

Po delší době k nám zavítal Microjelen, takže se nedalo vyhnout kickstarteru, ale překvapivě jsme se otřeli jen jednu výrazně vyčnívající novinku Tainted Grail. Hlavními aktéry mezi představovanými novinkami byli architekti ze západu a vyvražďovačka študáků v chatě. Vydřenili jsme znovu Discover a samozřejmě jsme vytáhli i Twilight, když už sme si o víkendu zahráli.

McQ & Microjelen & Oskar & @.

6:00 novinky z rychlíku

17:20 kickstater

19:30 figurky a nefigurky

27:45 Architects of the West Kingdom

44:50 Děsnej krvák

1:05:35 filmové a knižní okénko

1:18:30 Discover: Země neznámé

1:34:20 Twilight Imperium 4

JOUOB – kanál na Youtube

JOUOB – Facebook

JOUOB – Twitter

Sdílet s přáteli:

Komentáře

ad T.G na KS
Pánové, nic proti, ale...když o něčem mluvíte, zjistěte si o té hře něco.
Mám na mysli to vaše "rozebrání" TG na KS. Otázka. Je něco na KS...nooo, mi přijde, že tam nic zajímavýho asi ani neni. (Ehm, jedno, že tam je hra, co bude dost možná v TOP5 KS her). Jo vlastně pravda, je tam nějaký vocas nebo jak se to jmenuje..ten Grejl. Načež jeden prohlásí..."já ani nevim, jsem to rozklik a jsou tam zas nějaký figurky, tak už mně to nebaví". Na to můžu dodat...ano, opravdu neví a pak by o tom neměl mluvit. Druhý..základ je myslím za 90 liber /hmm..on je za 70, ale neva/..dostaneš tam 2 nebo 3 kampaně /do toho jeden opět udělá ffff, zjevně to byla nuda/. Pokračování dále - odradilo mě, že mám zablokovaných asi 6 kickstarterů. A první dodá, když tam vlezeš, dovíš se, že jsou tam miniatury, nedozvím se, jak se to hraje, všichni tam musí mít hafo miniatur.. (opět, na úvod KS stránky je napsané, o čem a jaká ta hra je..)
Hmm..
Sorry jako, ale WTF? Že ta hra o množství minis vůbec ale vůbec není a ty tam jsou jen na nějaké dokreslení, že se rozšíření s minis brát vůbec nemusí? Že to je primárně příběhovka? Něco jako třeba porovnání se 7. kontinentem? Že o té hře zjevně naprosto netušíte?
Nic..prostě sry, ale informační hodnota čistá nula. Tlachání o ničem.

Ale asi nejsem vhodný typ na sledování těhle přátelských tlachání, pokud i zbylé dvě hodiny pokračují v podobném duchu /neměl jsem na to sílu ztrácet dále čas/, tak to potěš...

19.12.2018 16:49:39

cílovka
Ahoj.

Aniž bych to myslel nějak zle, je to přesně tak. Je prostě možné, že nejsi cílovka. Někdy víme, někdy nevíme. Přesně jak píšeš, jsou to přátelská povídání, kdy někdy narazíme i na věci, které jsou mimo nás, ale prostě nám přijde fajn se o nich zmínit, aby si ti, pro které to je relevantní třeba našli další podrobnosti. Ono při pravidelném natáčení, zaměstnání, rodinách a i dalších koníčcích není možné být na všechno odborník. Možná, kdybychom byli klasická redakce, ale takhle to prostě je. Nesnažíme se konkurovat přesným erudovaným pořadům, je to pro lidi, kteří deskovky možná tolik nehrotí a poslouchají nás průběžně. Někdy se to povede víc někdy míň, ale takhle to prostě dělám. Takhle nás to baví. @.

20.12.2018 11:45:23

alladjex
ahoj,
díky za reakci. Cílovka pro tohle nebudu, podobné pořady jsou - z důvodů co píšeš /rodina, zájmy atd/, pro mne ztráta času. Tady jsem se chtěl dozvědět jiný názor na TG a co jste předvedli...ehm..jak to říct. No viz výše, opakoval bych se. Co mi vadilo a na to jsem poukázal, že aniž byste si o TG něco zjistili, tak tu hru shodíte neskutečným amatérismem a bláboly /a tím pro mne i celý pořad/.
Souhlas, všichni nevíme vše, až na pár renesančních lidí, co se tak tváří, ale když o nečem dělám video a jdu s kůží na trh, mám si dohledat info. Svého času jsem nějakou dobu dělal rozbory a pak i videa pro velký český MTG server, není to žádná "prdel" tohle dělat. Mraky času přípravy, nahrání, sepsání. A pak nějaký grammar nazi či chytrolínek ala Brouk Pytlík (nebudu jmenovat) napsal, že máš něco v jedné větě jinak, než si myslí a on je "Odborník" a celé to shodil. Takže opět, chápu, není to prča.
Ale nikdy jsem si ani netroufl něco shodit či rozebrat bez získání dostatečných údajů. A to je to, co jste u TG udělali.

20.12.2018 13:02:21

TG
Mrzuté jestli to tak vyznělo, ale nebylo to tak myšleno. TG vypadá fakt zajímavě. Každopádně ses trefil zrovna asi do té nejmíň erudované části ;) No třeba nám dáš někdy zas šanci. Každopádně my primárně nejsme pořad na koukání, ale spíš na poslouchání při něčem. Já třeba u podobnýho pořadu nahodil a udělal verandu ;) Ať se daří. @lladjex

20.12.2018 13:21:23

Vybíráme z Bazaru

Mars: Teraformace - City domes
Mars: Teraformace - City domes
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas