JIRASGAMES: Hobit: Bitva pěti armád - Nebezpečný most

Autor: Wolfsen | 16.7.2015 | 2

JirasGamesS radostí vám přinášíme podrobnosti o naší chystané hře Hobit: Bitva pěti armád - Nebezpečný most.

Jedná se o předělávku starší blafovací hry Ciao, ciao do tématiky známého románu J. R. R. Tolkiena a adaptací P. Jacksona. Nebude to tedy žádná vysloveně epická řežba, přesto věříme, že vás naše hra zaujme.

Hobit: B5A - Nebezpečný most

Hráči budou mít za úkol dostat své postavy přes - jak už název napovídá - nebezpečný most. Ve svém tahu zaštěrkají krabičkou s kostkou a oznámí, co jim padlo. Mohou a někdy dokonce musí lhát. Oznámit totiž lze pouze číslo 1-4, ale na kostce je také symbol křížku. Soupeři mají možnost oznámené číslo zpochybnit. Pokud tak učiní a mají pravdu, vaše postava se z mostu zřítí, pokud pravdu nemají zřítí se ta jejich. Pokud oznámené číslo nikdo nezpochybní posunete svou postavu o oznámený počet polí. 

Postavy, které přejdou přes most se pokládají na číslovaná pole. Nejprve na pole s nižší, poté s vyšší hodnotou. Vítězí ten, kdo přes most převede tři postavy nebo ten, kdo má na konci postavy na výše číslovaných polích.

Na hru se můžete těšit koncem srpna.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

...
zklamání...

16.7.2015 10:49:58

značka
No taky bych čekal lepší využití značky, škoda.. Ale možná jsme jen moc nároční a bude se to prodávat dobře :)

16.7.2015 13:45:31

Jiras bez Jirky
Vtipný je, že si Jirasgames nechali značku Jirky Mikoláše, i když s ním už nemají naprosto nic společného ...

16.7.2015 16:10:16

:)
Z hlediska marketingu samozřejmě geniální tah. Jinak toto hráčský server a asi bychom všichni raději viděli úplně něco jiného.

16.7.2015 17:30:46

...
tak to je výsměch... vážně je to to samé jako hra z roku 1997? A jaktože Jirka už tam není, vždyť byl zakladatel ne?

16.7.2015 22:46:43

Ew

1.4.
Prvy april uz bol nie ? :D

18.7.2015 18:18:32

Komentář k českému vydání

Jirasgames - je pravda, že ve firmě již nefiguruji. Rozešli jsme, což už tak někdy ve firmách bývá, nicméně tuto hru jsem bývalým kolegům doporučil a myslím, že je to dobrá hra. Možná není dostatečně "hráčská" ale je určitě zajímavá a na českém trhu chybí podobné blafovací hry. Myslím, že pak je úplně jedno, kdy byla poprvé vydána. Spojení s Hobittem hře dává téma, jehož absence byla asi největší slabinou originálu... původní hra byla téměř abstraktní
Pro zajímavost: Tuto hru také vydali před rokem v Polsku s tématem ala Indian Jones - tedy jako "nebezpečnou výpravu". Nechci nějak více vířit diskuzi, ale myslím, že je škoda takový počin okamžitě odsoudit, blafovacích fillerů je málo a s Hobbitem ať už jako fanoušek nebo v nadsázce to může být docela sranda...

22.7.2015 09:47:04

Vybíráme z Bazaru

Hvězdní kapitání
Hvězdní kapitání
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas