Imperial Settlers Roll&Write [GAMEPLAY] Digitální adaptace kreslících Settlerů Vás naprosto nadchne

Autor: Dave_Red | 21.2.2022 | 0

Dnes si společně zahrajeme "kreslící" variantu hry Imperial Settlers. Tahle deskovka navazuje na původní předlohu, a tak se zde setkáme s Barbary, Japonci, Aztéky atd. Z obsahu a finančního hlediska je hra velmi příjemným překvapením.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Vzhledem, k tomu, že hru neudržují, tak nedoporučuji mobilní aplikaci, u které proběhla poslední aktualizace v roce 2020 a to hra od začátku skrz obrazovku slibuje minimálně 30 další šablon her, které nedodala a přitom když pominete hýbající se grafiku, tak to je primitivní na naprogramování. V krabici je ve výsledku více zábavy, kterou šlo podle mě jednoduše 1:1 nahodit do apky. Hry od Portalu mám rád, ale tady je vážně málo "šablon" ke hraní, tak hru spíš nedoporučuji. (Píše hráč, který má všechny tištěné Settlery od Portalu).


 

21.2.2022 21:23:44

Já si naopak myslím, že za 99 CZK je tam obsahu až až. Je pravda, že to podle menu vypadá, že budou do hry přidávat další obsah, ale i tak. Do stovky moc dobrých digi deskovek není. ????

22.2.2022 09:44:06

Me hra baví, ale dost rychle se ohraje. Pokud chcete atakovat vysoke skore, tak musi sednout desticky ze startu pro kartu naroda (tady by bylo jednodušší dat rovnou výběr, než zkusit x novych her na danou kombinaci), po urcitem poctu her to je potom ciste o kostkach a ten pocet her neni podle me kdo vi jak zavratny. Hru mam od vydání, takze vim o cem mluvim. Pritom staci hru doplnit o statickou grafiku a texty ktere maji, algoritmizace uz nebude takovy problem.

22.2.2022 16:01:03

Jaké mas skóre na prvních třech? :) jsem zvědavý, jestli mam ještě rezervy ????

Jen tak na okraj. To o repetetivnosti se da říci třeba i TTR, pokud člověk nehraje on-line.

22.2.2022 19:56:11

Vybíráme z Bazaru

Sabotér - 3 verze
Sabotér - 3 verze
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 18 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas