Hledáme posily do adminského týmu

Autor: Wolfsen | 11.11.2019 | 32

Po nějaké době opět hledáme posily do adminského týmu.

Souborů ke schválení neustále přibývá, což nás na jednu stranu těší. Na druhou stranu schvalovat 5-6 nových souborů za den zabere docela dost času a každý holt není jako Cauly za mlada. Proto hledáme rovnou 3 nové správce souborů. Tito noví admini převezmou agendu mindlesSheepa co se souborů týče. mindlesSheep zůstane v adminském týmu v roli „bazmina“.

Agenda správce souborů zahrnuje kontrolu souboru, zda je v přijatelném jazyce a zda má autor oprávnění daný soubor nahrát. A dále samozřejmě obodování. Iniciativě se meze nekladou, ale kontrolu pravopisu natož správnosti překladu považujeme za časově nereálnou. Výjimečně pak správce souborů maže soubory, když se ukáže, že skutečný držitel duševního vlastnictví s vystavením souboru na našem webu nesouhlasí.


A protože ani přírůstek nových her na trhu, jak českém, tak světovém, se (naštěstí pro nás hráče) zrovna nezmenšuje a protože 3 je magické číslo, tak hledáme také trojčlennou posilu do týmu schvalovačů nových her. Tito admini posílí stávající tým ve složení Tharr, 1a2a3a4 a Miner.

Schválení hry zahrnuje kontrolu toho, zda se hra opravdu v databázi ZH nenachází či zda se nová edice dostatečně liší od těch předchozích, kontrolu a případně opravu údajů zadaných uživatelem a nalezení a případné upravení titulního obrázku.


Zájemci nechť se hlásí do pondělí 18. 11. 2019 18:00 formou SZ uživateli Wolfsen. Pokud vše půjde hladce budou noví admini představeni 19. 11. 2019

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Super
Už bylo na čase :)

12.11.2019 09:09:04

Vybíráme z Bazaru

Burgle Bros
Burgle Bros
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas