FOX IN THE BOX spouští předobjednávkový systém výroby některých her pro náročné hráče.

Autor: IN | 11.4.2017 | 31

Abychom vyšli vstříc volání náročných fanoušků a umožnili lokalizované vydání her, které by jinak neměly šanci na českou verzi, rozhodli jsme se spustit předobjednávkový systém výroby do kterého budeme postupně zařazovat některé hry.

U každé hry budete znát předem její cenu, obsah balení, principy, popis hry a cílové množství předobjednávek. Předobjednávky mohou závazně učinit jak jednotliví hráči, tak kluby, školy, zájmové útvary, obchody, prostě kdokoli bude chtít podpořit vydání lokalizované podoby dané hry. Jakmile dosáhne množství předobjednávek cílové číslo bude spuštěna výroba hry. Vy stále ale nic neplatíte. K úhradě objednávky dojde až v okamžiku, kdy bude hra vyrobená a připravená na expedici. Výhod získáte tedy hned několik:  

  • Nic neriskujete, hru zaplatíte až v okamžiku, kdy bude vyrobená (přesto, zvažte prosím Vaši předobjednávku a učiňte ji pouze v případě, že Váš zájem o hru je opravdu vážný).
  • Hru budete mít ihned po jejím vydání.
  • Hru budete mít za zvýhodněnou cenu.
  • Navíc dobrý pocit z podílu na jejím vzniku je jistě k nezaplacení :-)

Jelikož se ve většině případů bude jednat cílově o stovky předobjednávek je možné, že některé hry budou na svou šanci čekat opravdu dlouho (měsíce, ne-li roky), některé se nedočkají vůbec, ale třeba některá z okrajových her takto spatří světlo světa. Paralelně budeme mezi předobjednávky zařazovat i hry, jejichž výrobu budeme financovat sami, nicméně již bude znám jejich termín vydání a pouze je hráčům nabízíme za zvýhodněných podmínek. A hned tu máme prvního vážného kandidáta. Přivítejte BIOS: Genesis. Více o hře a programu samotném na našich stránkách.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

...
výborné rozhodnutí, které může jedině pomoci českému deskohernímu trhu a díky němuž možná uvidíme i méně známé hry. Samá pozitiva, za ten přístup patří Fox in the box má poklona :-)

12.4.2017 18:08:24

Vybíráme z Bazaru

Hit the Silk! + rozšíření Extra Crgo
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas