FOX IN THE BOX: Imperium na skladě

Autor: 1a2a3a4 | 4.4.2022 | 2

Vydavatelství Fox in the Box ve čtvrtek 31. 3. Naskladnilo novinku která je rozpolcená do dvou krabic. Jedná se o hru Impérium ve verzích Imperium: Dějiny a Imperium: Legendy.

 

Jedná se o deckbuildingovou, tedy karetní hru, ve které každý hráč hraje za jednu civilizaci s unikátním balíčkem karet. Tu postupně rozvíjí tak, aby získal co nejvíce bodů.

Každá z těchto krabic obsahuje 8 unikátních civilizací, za které jde hrát. V krabici Dějiny (Classics) najdeme Kartagince, Kelty, Řeky, Makedoňany, Peršany, Římany, Skýty a Vikingy. V krabici Legendy (Legends) nás pak budou čekat civilizace artušovská, atlantská, čínská (dynastie Čchin), egyptská, maurská, mínojská, olmécká a utopická.

Tyto dvě krabice ukrývající společně jednu hru jsou plně kompatibilní takže můžeme proti sobě hrát v kombinaci jakýchkoli civilizací i napříč oběma krabicemi.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

“V krabici Classics…” bych přepsal na V krabici Dějiny, ať to je jasný, když jde o české vydání, přeci jen ten název je přeložený volně. Legends/Legendy je tak nějak jasný.

- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

5.4.2022 09:44:16

Vybíráme z Bazaru

Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas