FOX IN THE BOX: Cave Evil

Autor: 1a2a3a4 | 26.5.2020 | 15

Již 23. 5. na svém FB vydavatelství zveřejnilo text „Příliš hluboko jste kopali a Věčné ZLO se probouzí...“, který byl napsán na zdánlivě černém pozadí. Ve Skutečnosti se jednalo o hodně ztmavenou už tak tmavou herní podložku hry Cave Evil.

 

No a dneškem (26. 5.) je to oficiální, vydavatelství Fox in the Box na svém webu spustilo předobjednávku na ameritrashovou hru s typickým černo-černo-bílým designem, která se jmenuje Cave Evil. Za zmínku stojí i to, že ve hře najdete takřka 350 unikátních karet, kterou stvořil v roce 2011 tým autorů: Jochen Hartmann, Mat Brinkman a Nate Hayden. Jedná se již o ověřený systém předobjednávek kdy není jistý termín výroby potažmo vydání. Vše závisí na tom kdy se náplní pozadovaný počet předobjednaných kusů hry. V tomto případně 250.

Ve hře Cave Evil hráči představují prastaré nekromanty, soupeřící o ovládnutí moci Velké jámy, zdroje Nekonečného stínu. Pouze jeden nekromant uspěje a ostatní budou zničeni. Nekromanti začínají hru v doupatech poblíž Jámy. S použitím kovů, ostatků a stínohně povolávají své služebníky. S pomocí těchto služebníků kopou chodby, aby nalezli další nestvůry, suroviny a cenné předměty a získali kontrolu nad Jámou či dalšími místy zplození. Každý nekromant může získat další stvoření, která bude řídit. Toto se děje rozličnými způsoby jako uplácením a najímáním obyvatel temnot, tvořením nestvůr z nalezených ostatků a mrtvých těl, nebo vyvoláváním démonických příšerností z jiných světů.

Hra je ve svém pvůodním vydání již nějakou dobu vyprodaná a na bazarech se draží za trojmístné dolarové částky. Česká edice bude mít doporučenou cenu 1 800 Kč a předobjednávková cena je o poznání nižší.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

:)
Taková deskoherní variace na Dungeon Keepera :)

26.5.2020 21:27:25

neznam
tohle vubec neznam, ale vypada to na solidni death metal

27.5.2020 09:51:39

Vybíráme z Bazaru

Mindbug (Mozkožrout) EN
Mindbug (Mozkožrout) EN
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas