DESKOHERNÍ INKVIZICE Speciál - Pán Prstenů: Putování po Středozemi

Autor: marektomas98 | 15.6.2019 | 7

Lumír a Speedy cítili potřebu vám říct své dojmy ze hry Pán Prstenů: Putováni po Středozemi. Postavili tedy hranici a než šktrli sirkami natočili tento speciál.

Facebook - Deskoherní inkvizice

Instagram - Deskoherní inkvizice

YouTube - Deskoherní inkvizice

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Souhlas
Mám odehráno 11 scénářů z kampaně. Souhlasím prakticky se vším, co v podcastu zaznělo. Stejně mě ale ta hra docela baví a těším se na další scénář. Možná pomáhá to, že jsem od toho nic nečekal a že nejsem fanda PP obecně.

17.6.2019 08:25:59

Souhlas 2
Já mám odehráno pouze 4 scénáře, přičemž ten čtvrtý jsem projel všechny možné možnosti v aplikaci a též musím souhlasit prakticky se vším.
Jako plus hodnotím tech. zpracování, téma a variabilitu scénářů v tom smyslu, že při pátrání může být pokaždé jiný výsledek.
Jako mínus hodnotím nevyužití aplikace (to co vyhodnocuje, by se dalo zvládnout bez ní), přímočarost kampaně (souvisí s předchozím bodem) a především absence samostatných scénářů.
A pokud opravdu nevyjde DLC v češtině, tak to potenciál hry srazí úplně.

17.6.2019 10:06:47

Podekovani
Diky kluci za Vasi praci a uprimnost, kterou si jina ceska produkce ani z daleka nedovoli. Kdyz jsem zacinal s deskovkama, tak mi ffg prislo jako to nejlepsi. Dneska jsou az na vnejsim okraji. Pomer cena/obsah. Prtave komponenty i texty. A cesti vydavatele? Podporujme ty co si vazi komunity a odvadeji dobrou praci. Nastesti je jich tady dost.

17.6.2019 12:46:49

Opačný názor
Taky máme po 4. scénáři a s kritikou úplně nesouhlasím. Apka je pro mě super, konečně žádné debilní kostky, když víš jak vypadá tvůj balíček, tak se dá leccos nachystat. Variabilita scénářů fajn, není to třeba jak v IA někam rychle doběhni, tam něco zmáčkni nebo někoho sejmi a to před tím, než tě sejmou.
A pokud nebude DLC v češtině, tak holt půjdu do anglické verze. Za mě zatím hra super.

17.6.2019 16:45:05

Re: opacny nazor
Podle me v podcastu neni kritika aplikace jako takove. Ta hru zjednodusuje a urychluje, tam problem neni. Stejne tak s mechanismem balicku. Sice nic prevratneho, ale funguje to dobre. Hlavni problem je ten pseudopribeh a nelogicke veci, ktere ta appka produkuje.

17.6.2019 17:43:21

Druhý scénář - zavření brány
Nás hra zatím baví, ale obrovský facepalm nastal, když ve druhé misi je text, že musíme zavřít bránu, aby se nevyvalily další hordy skřetů. Tak jsme to zavřeli a jako odměna bylo snížení hrozby o 9. Jenže my jsme to udělali hned v prvním tahu, kdy jsme měli hrozbu 0, takže to bylo k ničemu. TOmu jsem vážně nerozumněl.

18.6.2019 12:40:42

Zavření brány
Ehm... Řešilo se to i v podcastu ta brána přísun nepřátel jen zpomalí ne že by je zastavila. V aplikaci to je výslovně zmíněno. Takže tady ten hate je krapet mimo.

19.6.2019 06:47:27

Vybíráme z Bazaru

Marco polo
Marco polo
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas