DESKOHERNÍ INKVIZICE - Pád nebes a série COIN

Autor: chilly | 29.5.2020 | 3

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zajímavý podcast (můj první poslechnutý tady na zatrolenkách). Avšak mám jednu připomínku - Nevím úplně, kdo je kdo (případně se omlouvám za neznalost), ale kritik hry mluví většinu času a ten, kterému se hra líbí ("fanoušek) a který se občas snaží o protiargumentaci je často “umlčen” a nestihne nic moc říct.. 
Přitom se mi líbí, že kritik jmenuje plno faktorů, které mohou být důležité při rozhodování, jestli hru koupit, ale opravdu mi v tomto podcastu chybí více komentářu protistrany (tj. fanouška té hry). 
Poslechl jsem si to celé a mám z toho pocit, že ta hra je spíš nic moc - možná hezky vypadá, ale tím to tak hasne… Což je škoda.. Příště více času i pro protistranu. O:)
 

25.11.2021 13:04:30

@Kubusta 

Díky moc za zpětnou vazbu. Nezbývá než přiznat, že s tou disciplínou jsem na štíru a když navíc když za oponenta je tam takový distingovaný gentleman jako Tomáš, tak to dopadá jak to dopadlo.

Jinak náš podcast má i discord, kde už tedy skákat do řeči nemůžu a tak je tam naprosto neomezený prostor pro jakýkoli názor na jakoukoli deskovku, nebo jakoukoli epizodu našeho podcastu a nebo vlastně na cokoli jiného, takže kdybys měl zájem https://discord.gg/gZEK4bDPKw 

-------------------------------
Deskoherní inkvizitor

Laureát Brahmíního Vemene 2018

29.11.2021 12:06:00

Vybíráme z Bazaru

Northgard + všechny doplňky
Akt. cena: 2800 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas