CZECH GAMES EDITION: Tvůrci Krycích jmen hledají posilu

Autor: UrsusLuin | 15.5.2022 | 1

Buďme k sobě upřímní, kdo ze závisláků na vůni kartonu a šedivém plastu by nechtěl dělat přímo v herním byznyse. Ať už pro lokálního distributora, oblíbenou speciálku nebo třeba samotného deskoherního vydavatele? 

V Czech Games Edition teď jednoho takového milovníka deskových her hledáme. Rádi bychom posílili náš marketingový tým o social media managera, který nám pomůže vylepšit naše profily na Facebooku, Twitteru, Instagramu, případně na jiných sociálních sítích, které podle něj budou dávat smysl.

Tvou náplní, pokud se rozhodneš tuto výzvu přijmout, bude hraní her, vymýšlení zábavného obsahu na sítě, práce s komunitou a celkově pomoc s propagací našich her. Ať už jde o klasiky jako Krycí jména, Alchymisté, Galaxy Trucker: Druhé, vytuněné vydání, o aktuální hity jako je #Ztracený ostrov Arnak, nebo o ty budoucí jako… počkat, o těch prý mluvit nemám. :-) 

Pokud ti tedy sociální sítě nejsou cizí, zvládneš komunikaci s ostatními deskohráči a baví tě deskovky (jako vážně, bez toho bys mezi nás nezapadl), najdeš podrobnosti na našem webu.

Pokud by tě cokoliv zajímalo, stačí se ozvat sem, do zprávy nebo na mail ursus@czechgames.com.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Neo-Morphosis Infestation Hatchery Pledge+3D pack
Neo-Morphosis Infestation Hatchery Pledge+3D pack
Akt. cena: 3000 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas