CROWDFUNDING: Towers of Conquest, Empyreal Spells and Steam, Castle von Loghan...

Autor: D@R | 7.5.2018 | 3

Zahlédl jsem na KS pár novinek, není jich sice moc, ale třeba vás zaujmou. Btw, co jste v poslední době backli, která kampaň upoutala vaši pozornost? Mě nejvíce nadchla hra Court of the Dead: Mourners Call (stránky kampaně na KS) a eurovka The Forbidden City (stránky kampaně na KS). Napište mi svůj pohled, těším se na vaše komentáře.

Goblin Grapple

Rychlá karetní hra pro 2-4 hráče. V balíčku najdete pouze sedm typů karet. Hru začínáte s pěti kartami na ruce, které můžete v libovolném počtu buď skrytě vyložit nebo použít k útoku na již vyložené soupeřovi karty, případně zahrát speciální efekt. Např. karta špióna vám umožní podívat se na karty v ruce vybraného hráče a jednu mu vyměnit. Hraje se na body, přičemž se počítají pouze hodnoty karet získaných v boji jako trofeje a přeživší jednotky včetně vyložených. Kdo první dosáhne 21 bodů vyhrává kolo. Pak se karty zamíchají a rozdá se znovu. Zisk 100 bodů znamená celkové vítezství ve hře.

Goblin Grapple -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Towers of Conquest

Areakontrol pro 2-4 hráče. Ve hře ale nejde ani tolik o vliv, jako spíše o suroviny. Právě ovládání jednotlivých hexů vám zajistí dostatečný přísun surovin pro stavbu nových budov a nasazení dalších jednotek. Které suroviny se budou v daném kole těžit určí kostka. Snad proto mě napadla nepatřičná úvaha, že jsou to vlastně takoví Osadníci z Katanu přetvoření na wargame :-D

Towers of Conquest -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Empyreal: Spells & Steam

Po úspěchu hry Whistle Stop tu máme další vláčky. V tomto případě bude na hracím plánu soupeřit 2-6 dopravců. Svoje železnice budou stavět ve fantasy světě a místo peněz bude jejich hlavním zdrojem mana. Nenechte se ale zmýlit tématem, jedná se o hutné euro, kde budete často vařit mozkové závity a činit nelehká rozhodnutí.

Empyreal: Spells & Steam - A Fantasy Railway-Building Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Mr. Cabbagehead's Garden

Karetní hra pro 1-2 hráče, ze které nejednomu zahrádkáři srdce zaplesá. Abyste sklidili co nejvíce vítězných bodů, bude třeba mít záhonek úhledně srovnaný, tzn. mít stejnou zeleninu vždy pěkně vedle sebe. Nicméně zasadit bude možné vždy jen jednu ze tří vyložených druhů a jak bude jednou rostlinka v záhoně, už ji nebude možné přemístit. Do toho ještě počítejte s nenechavými sousedy, kteří si na vaši úrodu dělají zálusk. Btw, vymysleli byste hře český název?

Mr. Cabbagehead's Garden -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Blood and Steel

Rychlá PvP hra pro 2 hráče. Balíček třiadvaceti karet pro každou postavu vám umožní plánovat pohyb, útok, obranu nebo zahrát nějaký speciální efekt. V každém kole můžete použít až tři karty. V základu hra obsahuje postavu Minotaura, Thora a skotskou bojovnici Scathu, další čekají na odemknutí během kampaně. 

BLOOD & STEEL - Mythological Series -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Zoo Break

Jeden z těch nezávislých projektů. Hra je určena pro 2-5 hráčů, kteří se budou společně snažit zabránit zvířátkům opustit zoo potom, co selhal řídící systém a všechny klece se otevřely. Jenže zkuste zastavit třeba takového nosorožce. Dobrých rodinných kooperativek není nikdy dost, dali byste téhle hře u vás doma šanci?

Zoo Break: Chaos. Danger. Heroism. -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Castle von Loghan

Semi kooperativní dungeon crawl pro 3-6 hráčů. Vcelku neuvěřitelně na mě působí počet karet, kterých jsem napočítal přes 1300 ks, vs cena hry stanovená na 49 EUR. V hlavě mi proto bliká varovná kontrolka, ale třeba jsem něco přehlédl, co si o této kampani myslíte vy?

Castle von Loghan -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Hellboy
Backnul jsem Hellboye... Takový must have :)

7.5.2018 23:28:34

D@R

Hellboy
Taky jsem o něm uvažoval, pěkná grafika a spousta figurek. Btw. vybrali už skoro 1 mil. liber a kampaň je zhruba v polovině

8.5.2018 06:45:41

Hellboy
Ten svět je prostě úžasný :)

8.5.2018 13:06:10

Court of the Dead: Mourners Call a The Forbidden C
Me taky zaujaly. Na Hellboye este kouknu,ale obavam se, ze bych pak vyhlasil bankrot.

8.5.2018 14:26:23

Mr. Cabbagehead's Garden
Asi pockam na cz verzi. Snad se dockam.

Premkova krasna zahradka
Pan Kvetak zahradnici

8.5.2018 14:29:14

D@R

Mr. Cabbagehead's Garden
Juuu, moc díky za návrhy, přivedl jsi mě na název Pan Květoslav Hlávka zahradničí. Pěkné české příjmení je taky Skočdopole :-) Ale abych někoho nezmátl, zda bude CZ verze nemám páru. Tahle výzva k překladu názvu hry byla čistě spontánní.

9.5.2018 06:45:34

Vybíráme z Bazaru

Marvel Zombies Undead Pledge Kickstarter
Marvel Zombies Undead Pledge Kickstarter
Akt. cena: 5690 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas