CROWDFUNDING: Tombed, Tudor, Escape the Dark Castle...

Autor: D@R | 4.6.2018 | 1

Tento týden stál za to, na KS se objevilo hned několik velkých projektů, a tak má řada z nás o čem přemýšlet. Nicméně mašina jede dál, začínají nové kampaně. Zde je pár dalších...

TOMBED - Miniatures Boardgame set in Egypt 40's

Další dungeon crawler? Vlastně ano, ačkoliv se nejedná o výpravu do dračí sluje, ale spíš o vykrádání egyptských památek. To taky znamená, že namísto udatných hrdinů, vkročí do útrob pyramidy lidé s osobními zájmy a vzájemná spolupráce může trvat jen tak dlouho, dokud to prospěje jejich cílům. Hra je určena pro 2-5 hráčů, kde se jeden ujme role probuzeného Faraona, jenž touží po krvi bláhových narušitelů. 

TOMBED - Miniatures Boardgame set in Egypt 40's. -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Tudor

Prvotinu něměckého designéra Jana Kirschnera přináší známé studio Academy Games. Hra pro 2-4 hráče je čistokrevný worker placement s tématem zákulisních tahanic o přízeň panovníka na královském dvoře. Ať už vás zaujme hra jako taková nebo ne, rozhodně stojí za zvážení některý z nabízených packů, třeba ten s Mare Nostrum Empires a rozšířením Mare Nostrum Atlas.

Tudor -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Escape the Dark Castle: The Legend Grows...

Vím přesně jak tuto hru pro 1-4 hráče popsat - dungeon crawler omalovánky se silným příběhem. Je to právě barvitě napsaný text událostí, který skvěle doplňuje černobíle ilustrované karty. Kampaň je zaměřena na dvě nová rozšíření, ale základ lze získat také. Pokud vám nevadí angličtina ani náhoda, kterou s sebou do hry přinášejí kostky, možná neodoláte.

Escape the Dark Castle: The Legend Grows... -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Conflict of Heroes: Bouře oceli (CZ)
Conflict of Heroes: Bouře oceli (CZ)
Akt. cena: 55 €
Končí za: 11 dnů

Offcanvas