CROWDFUNDING: The Ancient World, Infinities, Nexus, Skylands...

Autor: D@R | 27.8.2018 | 5

Queen Games Essen releases

Tři nové hry od Queen Games. Skylands je hra pro 2-4 hráčů s přikládáním dílků. Z nich tvoříte ostrovy vznášející se v oblacích, které pak osidlujete a vylepšujete. Hra je předělávkou The King of Frontier z roku 2013. Ve Franchise buduje 2-5 hráčů síť podniků po celých Státech. Hra vychází z Medieval Merchant vydané v roce 1998. Poslední titul Bastille vás vtáhne do období francouzské revoluce. Svůj vliv budou 3-4 hráči používat k získávání dalších spojenců v ulicích Paříže. Pokud své povstalce navíc vhodně vyzbrojíte, budou vám o to užitečnější.  

Queen Games Essen releases -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Take The Kingdom

Malá karetní hra pro 2-4 hráče plná budování a dobývání středověkých pevností. Téma rozhodně vzbudilo moji pozornost. Čím si zatím nejsem jistý je průběh hry, přeci jen se v tom balíčku karet může ukrývat dost náhody.  

Take The Kingdom -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Vertium & Get Adler!

Kampaň hned na dvě hry. Ve Vertium se 1-4 hráči pustí do kolonizace vesmíru ve snaze zajisti si kontrolu nad novým minerálem. Vsaďte se, že nakonec dojde i na boj. Get Adler! je hra na skryté identity pro 4-8 hráči. Detektivové mají sedm kol na to, aby odhalili špióna ve svém středu. Pak ho ale musíte ještě chytit :-) 

Vertium & Get Adler! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


NEXUS: Tabletop Arena Combat

Figurkové PvP pro 1-4 hráče. Zajímavostí je, že do souboje se sem tam zapojí také sama aréna. Během hry se můžete setkat až s třinácti různými nástrahami, které mohou být aktivovány. Tato mechanika přináší do hry nečekané zvraty a zároveň tlačí na hráče, aby se snažili souboj ukončit co nejrychleji.

NEXUS: Tabletop Arena Combat -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Infinities: Defiance of Fate

Rychlá 4X sci-fi strategie pro 1-4 hráče. Využívá manipulaci kostek a management karet a z těchto známých mechanik tvoří zajímavý mix působící nově a svěže. Kromě nejoblíbenějšího skirmish módu nabízí také možnost hrát solo, kooperativně nebo i jako kampaň snad prý i s prvky legacy.  

Infinities: Defiance of Fate - A 4x-lite Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


The Ancient World (2nd Edition)

Nové vydání pohledného workerplacementu pro 2-4 hráče. Do původní hry přidává další zdroj - ambrosii. Přepracování se dočkaly desky hráčů, karty titánů, říše a dokonce i grafika na základní desce a krabici. Navíc KS verze obsahuje jako bonus kovové mince.  

The Ancient World (2nd Edition) -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Cryptocurrency - The Board Game

O kryptoměnách se dnes docela hodně mluví, tak proč si nezkusit taky hru na toto téma. Kromě obchodování na burze a težby, můžete také ovlivňovat veřejné mínění, a tím měnit aktuální hodnotu jednotlivých měn. Vyhrává jeden z 2-4 hráčů, kterému se podaří na investování do kryptoměn vydělat nejvíce.

Cryptocurrency | A Board Game of Wit & Deceit -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Dragon Dreams

Zatímco někteří známí vydavatelé se od LCG karetních her odklánějí, jiní v tomto žánru ještě vidí potenciál. Tato hra je primárně určena pro 2 hráče (tzn. 1 vs 1), ale s více deky si ji užijete i ve větším počtu. Umožňuje také kooperativní mód. Cílem je ubránit vlastní území a nasbírat dostatek many pro vyvolání mocného draka, který se s podporou vaší armády dokáže zmocnit nadvlády nad krajinou soupeře.

Dragon Dreams -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Concordia Venus + Italia, Balearica
Concordia Venus + Italia, Balearica
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas