CROWDFUNDING: Tang Garden, Overturn Rising Sands, So Long My World, The Hunters AD 2114...

Autor: D@R | 22.6.2018 | 12

The Hunters AD 2114

Kooperativní scénářová hra pro 1-4 hráče, kteří budou bojovat o přežití v kulisách postapokalyptického světa. Ze hry je znát silná inspirace ve videohrách. Před zahájením scénáře totiž vždy začínáte na své základně, kde se můžete vyzbrojit, utratit dříve získaná XP atp. Základnu lze postupně rozšiřovat a vyrábět zde ze získaných materiálů nové vybavení. Karet scénářů je ve hře asi 200 a nabízí různé možnosti, co se stane. Jak se příběh vyvine, tedy závisí na vašich rozhodnutích.

The Hunters AD 2114 -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

So Long, My World

Design. A pokud jste vnímavý, tak i příběh. To jsou dva prvky, na kterých tato hra pro 1-5 hráčů stojí. Tématem je konec. Konec všeho. I váš konec. Jak strávíte poslední chvíle na tomto světě? Během hry budete vystaveni morálním dilematům vyplývajících z efektů na kartách. Kdo však pomine téma, bude možná z relativně jednoduché herní mechaniky trochu zklamán. 

So Long, My World -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Overturn Rising Sands

Semi-kooperativní hra pro 1-6 hráčů s mnoha figurkami, 3D stavbami vylepšujícími hrací plán a jednoduchou zápletkou - kill'em all. Variabilitu slibují různé scénáře a fakt, že s každým zabitým záporákem získáte další XP, které vám následně uvolní nové schopnosti vašich hrdinů. Jestli rádi barvíte figurky, tady se vyřádíte.

Overturn Rising Sands -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Raccoon Tycoon

Takhle, o stavbu železnice v této hře pro 2-5 hráčů opravdu jde, ale rozhodně nečekejte budování spletité železniční sítě. Spíš vás hra osloví, pokud rádi obchodujete na burze. V každém kole totiž zahráním karty z ruky nakoupíte nějakou suroviny, čímž se ale zvyšuje její cena, a až to bude pro vás výhodné, zase ji prodáte. Profit využijete v aukci na stavbu železnice. Suroviny lze také využít pro stavbu měst. Za každý pár města a železnice získáte na konci hry dvojnásobek vítězných bodů.

Raccoon Tycoon -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Days of Discovery - Tales of Danger #1

Karetní hra pro 1-6 hráčů. Vlastně se prý jedná o první díl z trilogie her, ale ne o koření :-) Tady budete portugalskými mořeplavci. Prvně najmete posádku a zajistíte dostatek proviantu, no a pak hurá na plavbu. Ale pozor, v nových zemích na vás číhá nebezpeří.

Days of Discovery - Tales of Danger #1 -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

A Thief's Fortune

Znáte PC hru Prince of Persia a písky času? I tady budete moci využívat speciální schopnosti jednoho artefaktu, který vám umožní měnit, co se stalo a stane. Každý z 1-4 hráčů totiž v této deckbuildingové hře vytváří jinou časovou osu pro stejnou postavu. Cílem, je zahrát karty tak, aby jste se ve svém tahu, co nejvíce vyhnuli nebezpečí, a zároveň posbírali maximum bodů štěstěny.

Pozn. red.: mezi odesláním a schválením článku byla kampaň zrušena.

A Thief's Fortune -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Tang Garden

Zase další hra o pokládání dílků? Rozhodně, ale jednak vypadá naprosto fantasticky a herní mechanika taky není blbá. Prostor pro strategii zde určitě 2-4 hráči najdou. Kromě rozšiřování zahrady, ji budete různě zkrášlovat - tu zasadíte strom, tam vybudujete altánek. Nakonec do ni přivede i své pomocníky (ve hře jich je 12), kteří vám umožní využívat své speciální schopnosti. To vše pro získání VB a za přísných podmínek Feng Shui. Hele, na takový to hraní doma s přítelkyní, co? :-)

Tang Garden -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Začíná být pravidlem, že na závěr ještě něco přidám. Dnes bych tu měl pro vás oznámení o chystané kampani na hru od dvojice Eric M. Lang a Rob Daviau. Hra se jmenuje Cthulhu: Death May Die, a jak už napovídá sám název, odehrává se v horrorovém světě inspirovaném povídkami H. P. Lovecrafta. Podle posledních zpráv, by kampaň na KS měla být spuštěna již 10. 7.

Tak trochu tuším, že to bude poměrně velké, takže doporučuji zrušit plánované dovolené, prodat ležáky ve skříni a čekat s plnou kešení, co vlastně přijde :-D

Sdílet s přáteli:

Komentáře

PM

Coldwater Crown: The Sea
Ještě bych doplnil Coldwater Crown: The Sea
https://www.kickstarter.com/projects/1839615594/coldwater-crown-the-sea/?ref=kicktraq
Což je sice jen DLC ke hře Coldwater Crown, ale třeba by to nějakého vlastníka hry mohlo zajímat a navíc se tam dá koupit i základní hra.
Základní hra je taková oddechovka o chytání ryb, nic úplně náročného, ale když chcete nějakou lehčí strategii, tak proč ne.

23.6.2018 15:22:51

Vybíráme z Bazaru

Archipelago DE
Archipelago DE
Akt. cena: 21 €
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas