CROWDFUNDING: Snowdonia Deluxe, The Island of El Dorado, Miremarsh, Dawn of the Zeds...

Autor: D@R | 9.7.2018 | 9

Disastles - A Game of Castles, Cash and Catastrophe!

Jednoduchá karetní hra mladého německého designéra určená pro 2-5 hráčů. V každém kole doberete z nabídky vyložených karet jednu a přiložíte ji do svého „hradu“. Pokud se vám podaří propojit karty stejnými symboly, získáváte přístup k jejich speciálním efektům. Navíc posilujete odolnost hradu proti tzv. „pohromám“, kterých je v balíčku celkem šest a každou musí vyhodnotit všichni hráči. Nemáte-li ve svém hradu dostatek aktivních propojení, jak udává karta pohromy, musíte za každý chybějící symbol odstranit z hradu jednu místnost. Kromě karet místností a pohrom, najdete v balíčku i karty pokladů, vyhrává hráč s poklady v nejvyšší hodnotě. Namísto dobrání karty z nabídky, lze také dvě místnosti prohodit, jednu vnější místnost posunout nebo zahrát akci na některé aktivní kartě.

Disastles - A Game of Castles, Cash and Catastrophe! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Miremarsh - The Boardgame

Dobrodružná hra pro 1-5 hráčů, kteří v roli goblinů buď prokáží nějakým strašlivým činem (např. unesení dítěte, zabití posledního jednorožce), že jsou hodni stát se králem goblinů, nebo zahynou zapomenuti v nehostinných koutech močálu Miremarsh, nebezpečí číhá všude. Pohyb i souboje jsou řešeny pomocí upravených kostek, ale když vám zrovna štestí nebude přát a váš goblin zemře, nemusíte zoufat, za jednu hru lze vystřídat i několik postav goblinů a v některých případech to může být i vítězná strategie ;-) 

Miremarsh -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

STARTROPOLIS

Stavění 3D vesmírné stanice pro 2-4 hráče. V první fázi hráči nakupují moduly z nabídky, aby je následně umístili na společný model. Přitom se snaží maximalizovat odměnu za nejvýhodnější umístění. 

DSTARTROPOLIS -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Snowdonia Deluxe Master Set

Pokud máte rádi vláčky, workerplacement hry nebo nejlépe oboje, určitě mrkněte na deluxe vydání hry Snowdonia, ve které bude 1-5 hráčů budovat dráhu na vrchol hory. V kampani lze hru získat komplet se všemi rozšířeními, promo kartami a s vylepšenými komponenty.

Snowdonia Deluxe Master Set -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Island of El Dorado (reprint & expansion)

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by asi mohli vypadat Osadníci z Katanu v konfliktní verzi? Jednoduchý areakontrol pro 2-4 (s rozšířením až pro 8) hráčů, ve kterém je jak těžba surovin, tak i přímý boj. Vyhrává kdo ovládne všechny čtyři pole chrámů.

The Island of El Dorado (reprint & expansion) -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Munchkin Unicorns and Friends

Minirozšíření k párty karetní hře Munchkin pro 2-8 hráčů. Jednoduše 30 nových bláznivých karet pro oživení vaší oblíbené hry. Omezený počet některých nabídek.

Munchkin Unicorns and Friends -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Bat Cup

Video motokáry na vašem stole pro 2-4 závodníků. Ta hra má všechno jako arkáda z osmdesátek - nástrahy na trati, možnost útočit na rivaly, pole pro opravu poškození. Před závodem si lze také upravit nastavení brzd, akcelerace nebo vybrat pneumatik.

Bat Cup -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Driller Dwarves - Honor Above All

Trochu jiná deckbuldingová hra než na jaké je člověk zvyklý. Při vyložení musíte karty nejdříve vzajemně propojit, teprve pak budou přinášet nějaký profit/efekt. Mimochodem karty mají tvar pětiúhelníku, jsou nahoře seříznuté do špičky. Hra je zatím na KS dost přehlížená, ale možná je to škoda. Představený herní mechanismus by mohl do zaběhnutého žánru přinést další variabilitu. 

Driller Dwarves - Honor Above All -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dawn of the Zeds: Third Edition Reprint + Three Expansions

Na město se řítí hordy nemrtvých. Dokážete přežít a uchránit střed města než přijde pomoc? Třetí vydání hry přináší plně kooperativní zážitek pro 1-5 hráčů a další rozšíření. Nečekejte však více než čistě ameritrashovou zábavu, kde příběhové karty napoví vaší představivosti a hlavní slovo budou mít kostky.    

Dawn of the Zeds: Third Edition Reprint + Three Expansions -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Fantasy World Creator

Tohle vlastně není hra, ale nástroj pro všechny, kdo připravují scénář pro RPG dobrodružství. Ve svých přehledech se tématu RPG moc nevěnuji, ale tento projekt si pozornost určitě zaslouží. Navíc mi připadá, že když si vymyslíte pár vlastních postav, nějakou tu spešl nestvůru a dosadíte pravidla z Descentu, máte s několika kostkama o zábavu postaráno i bez gamebooku :-) 

Fantasy World Creator -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Připomínám, že v úterý 10. 7. se otevřou brány R'lyeh, začíná kampaň na Cthulhu: Dead May Die. Podle posledních zpráv od CMON to bude velké, až přímo megaobří, však mrkněte na video na jejich FB.

Ve stejný den se rozjede také kampaň na Eclipse: Second Dawn for the Galaxy, nové revidované vydání původní hry z roku 2011.

Jo a 17. 7. povstane opět Thunderstone Quest. Legenda deckbuildingu se vrací s podtitulem Back to the Dungeon! a přinese nejen nová dobrodružství, ale i možnost hrát solo či kooperativně. Více na webu AEG.

Tak se držte a hlavně si hlídejte peněženky, červenec na KS bude asi dost výživný :-)

Sdílet s přáteli:

Komentáře

CMON Cthulhu: Dead May Die
Ta megaobří figurka k nám asi přijde sama a přinese krabici v ruce, ne? :D jsme teda zvědavý s čím přijdou.

9.7.2018 22:14:18

thx
Díky za opět prímový přehled. @.

10.7.2018 17:45:44

Cthulhu
No vzhledem k tomu, jaká bouře se strhla po spuštění KS kampaně (early bird na pledge s obří figurkou všeho všudy zmizl během 8 minut) a kolik lidí to hodlá koupit, CMON vydalo prohlášení, že to asi nějaký čas zabere. Základní krabice jsou odhadovány na červenec 2019, obra bych tedy viděl ještě o rok později klidně i déle... Každopádně, já se na to nechystám, protože už teď na začátku, kdy je z 12 odemčených stretch goalů 10 vyšetřovatelů, by to zase dopadlo jako každý další KS od CMON. Stačil mi Zombicide BP, kde člověk nakonec skončil (pokud si to správně pamatuju) s 50 "různými" hrdiny. Nakonec jsem hru stejně hrál jen několikrát a při tom, kolik to zabíralo místa, jsem to radši prodal a ještě na tom vydělal skoro jednou tolik, než co jsem za to dal. A při představě skladování figurky, jejíž podstavec má 44x44cm a na výšku má 57cm, se mi ježí vlasy hrůzou...

11.7.2018 00:21:19

Fantasy World Creator
Zaujal mě ten Fantasy World Creator - je možnost tam vzít 2 krabice té verze "Advanced" za jedno poštovné a tím ušetřit.
Dělá to tedy celkem €140 + €18, takže pro jednoho za €79.
Kdyby se tedy chtěl někdo přidat, tak ať mi napíše SZ.

11.7.2018 14:55:49

Vybíráme z Bazaru

Barracks Emperors - nová
Barracks Emperors - nová
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas