CROWDFUNDING: Přehled dalších kampaní až do konce měsíce

Autor: D@R | 19.3.2018 | 4

Předem se omlouvám, za délku tohoto článku. Bohužel nevím, jak jinak dohnat náskok KS, abychom se již mohli věnovat horkým novinkám. Snažil jsem se proto vypsat všechny úspěšné kampaně, které doběhnou ještě tento měsíc, týkají se deskových her a nebyly uvedeny v předchozím příspěvku CROWDFUNDING: Březen - co si ještě na Kickstarteru backnem nebo již dříve. Větší kampaně měsíce najdete hned v úvodu, po nich následuje pár menších deskovek a na závěr ještě několik projektů 3D terénů.

Větší projekty

Mysthea

Pětice ostrovů rotujících kolem krystalu, deckbuilding, miniatury hrdinů a monster. Opravdu nevím, jak tuto eurovku pro 2-5 hráčů jednoduše popsat. Každopádně to vypadá na pořádný závar mozkoven.

Mysthea -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

AuZtralia

Cthulhu řádí i u protinožců. Bude třeba vybudovat dopravní síť, zajistit zásoby potravin a vyzbrojit se dříve než prastarý procitne. Příznivci her Martina Wallace mohou jásat. Lze hrát sólo nebo až ve čtyřech.

AuZtralia board game by Martin Wallace -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Sorcerer City

Hádám že dobrá paměť, bude základem úspěchu v této hře pro 1-6 hráčů. Propojením deckbuildingu a realtime skládačky s prvky familiárně známé hry, vzniklo něco zcela nového.

Sorcerer City Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Batman™: Gotham City Chronicles

S nálepkou Kickstarter Exclusive již Batman dotahuje svého staršího bratříčka Conana v objemu přislíbených financí. Pro příznivce scénářovek a hrstí plných kostek je tato hra pro 2-4 hráče jasný březnový favorit.

Batman™: Gotham City Chronicles -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Méně významné kampaně

Oh Cluck!

Jednoduchá karetní hra se zvířátky pro 2-6 hráčů.

Oh Cluck! - The Barnyard Brawl - RELAUNCH -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dead & Breakfast

Hosté se k vám přišli bát. Dva až čtyři hráči staví z malých čtvercových dílků strašidelný hotel.

Dead & Breakfast - A Terrifying Tile-Laying Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Spillover: A Peak Oil Expansion

Rozšíření pro hru Peak Oil, ve které se v roli ředitele naftařské společnosti snažíte získat kontrolu nad ubývajícími ložisky ropy ve světě. Expanze přináší především 24 karet variant, které mění pravidla hry. Použít můžete jen jednu nebo třeba hned několik naráz. V nabídce je kromě samotného rozšíření také balíček se základní hrou.

Spillover: A Peak Oil Expansion -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Into The Black: Boarding Party

Jste jeden z vesmírných pirátů, kteří se snaží obsadit nepřátelskou kosmickou loď. Nepůjde to bez boje a navíc se ve vaší posádce může skrývat zrádce. Hra je pro 1-4 hráče. 

Into The Black: Boarding Party -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dungeon Allies

Kostky kostky kostky. Zajímavé propojení kostek, workerplacementu a her na hrdiny pro 2-5 hráčů. Více než ze stránek kapaně se dozvíte z PDF s pravidly hry

Dungeon Allies -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

3D terény

ScatterBlocks

Aneb když chcete dát hraní třetí rozměr. Soubory vhodné pro tisk na 3D tiskárně obsahují textury kamene, dřeva a technologií (vhodné pro fantasy nebo sci-fi) s doplňky jako jsou dveře, okna, sloupy, mosty a schody.

ScatterBlocks -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

DMB Games Game Tile System - 3D Resin Modular Dungeon Tiles

Modulární sytém pro stavbu vlastního dungeonu. Hotové díly podlahy, různých místností a chodeb, plus doplňky jako jsou barely, krabice a mnoho dalšího. Když si připlatíte, můžete je mít dokonce i nabarvené.

DMB Games Game Tile System - 3D Resin Modular Dungeon Tiles -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Obsáhlý bude pravdopodně i další článek, na kterém již pracuji, kde najdete zbytek právě běžících kampaní deskových her na KS. A pak už se, věřím, budeme věnovat jen novinkám a největším peckám.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Batmaaaaan
Batmaaaaan :D , furt mi chýba niečo v tejto kampani ( možno niekto , alebo mapa,.... neviem)

19.3.2018 17:55:50

Listit
Mňa osobne tento mesiac zaujala jedna menšia párty hra s názvom Listit. Funguje podobne ako TV relácia 5 proti 5 - na otázku/tému (v hre ich je viac ako 500) sa každý z hráčov snaží uviesť 5 odpovedí, ktorých sa mu k nej najviac hodí. Vtip je ale v tom, že body získate iba vtedy, ak sa niektorá z vašich odpovedí zhoduje aspoň s jednou odpoveďou iného hráča. Každý hrá teda sám za seba a snaží sa nazbierať čo najviac bodov.

Ja som backol PNP verziu (+- 4€), ktorú autori rozposielali mailom už minulý týždeň a cez víkend sme hru vyskúšali s kamarátmi. Hrali sme 6-ti, odpovede sme uvádzali iba 3 (aby sme stihli zahrať ešte ďalšie hry neskôr) a zabavili sme sa. Rozhodne si ju ešte radi zahráme. :) Dobre funguje v partii kamarátov, kde sa poznáte a ako-tak možno tušíte aké odpovede vaši súperi napíšu. A som presvedčený, že dobre musí fungovať aj ako zoznamovacia hra, kedy zistíte, ako kto rozmýšľa a aké má názory na niektoré témy. :) Pravidlá sú veľmi ľahké a pri hre sa dokážu zabaviť aj ''nehráči''.

https://www.kickstarter.com/projects/listit/listit-the-casual-card-game-for-the-list-generatio/description

PS: Ak by chcel niekto hru vyskúšať, napíšte mi PM a môžem vám poslať PNP verziu hry v PDF formáte (anglický text na kartách). Ale budem rád, ak aj vy hru a autorov podporíte na KS. :)

19.3.2018 19:29:03

D@R

Listit
@joxo0071 Moc díky za doplnění

19.3.2018 20:35:44

Vybíráme z Bazaru

Call of Kilforth: A Fantasy Quest Game + figurky
Call of Kilforth: A Fantasy Quest Game + figurky
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas