CROWDFUNDING: Maty Moves

Autor: 1a2a3a4 | 5.10.2020 | 1

Česky výrobce a vydavatel Maty Moves má aktuálně na HitHitu kampaň na vydání šesti nových her. Všechny hry tohoto vydavatele spojuje hlavně materiál kdy celé hry včetně krabiček jsou ze dřevěné překližky, výjimkou jsou cestovní verze kde místo krabičky najdete látkový pytlík a některé komponenty jsou z koženky.

No a chystané hry jsou:

Estimatrix Spectrum Jednoduchá asociační hra plná barev vhodná pro větší množství hráčů.

Multiverse Na svém přepínači se snažíte nastavit takovou kombinaci barev, aby odpovídala některému ze soupeřových světů. Takové setkání s sebou však kromě vítězného bodu přináší i kvantový skok – událost, která oba dotyčné hráče s určitou pravděpodobností zavede zase do jiných vesmírů. 

Equilibrix Project Třetí díl herní ságu EQUILIBRIX konečně posouvá na 6 barev, tedy až 6 hráčů.

Wilderness Ukořistěte jako první všech 5 elementů v této poziční strategii. Díky systému BLACK + WHITE krabic se hra dá hrát i v dvojnásobném počtu hráčů, takže až ve čtyřech.

Balanceformers Smyslem této hry je pomoci ostatním, zároveň však musíte udržet světlou a temnou energii v rovnováze. I zde jsou dvě verze krabic BLACK + WHITE a hrát se dá tentokrát až v šesti. 

Amateurs Hra popisující náročnost komunikace s ostatními členy kapely. Jste opravdu připraveni obětovat hudbě svůj osobní život? 

         

Stránky kampaně na HitHitu

Kampaň končí 18. 10. 2020

Sdílet s přáteli:

Komentáře

sympatický překlep...
větve :'D

6.10.2020 08:38:03

Vybíráme z Bazaru

Rome At War I: Hannibal at Bay
Akt. cena: 199 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas