CROWDFUNDING: Malá velká království - rozšíření a 2. edice

Autor: PatrikBolas | 23.6.2015 | 3

Malá velká království byla loňským překvapením, jak ve světě, tak u nás, a slavila nemalý úspěch. Není tak divu, že Gamelyn Games přicházejí s jejich rozšířením a zároveň nabízejí i vylepšenou verzi první edice, která přeci jen měla nějaké ty mouchy.

 

 

Rozšíření Heroes' Call

V rozšíření nalezneme pro každou z pěti barev hráčů jednoho velkého meepla, 6 věžiček, 1 žeton hrdiny, dále krabička obsahuje 5 žetonů stříbra, až 8 nových oboustranných oblastí, až 12 nových ras a až 25 karet hrdinů.

Věžičky nově slouží ke stavbě věži, takže si už nebudete volit stavbu věže a pouze se posouvat na destičce stavby věže, ale věžičku fyzicky postavíte do zvoleného regionu, posunete se ve stavbě věže a své věžičky pak budete muset chránit před nepřáteli. Když je vaše věžička zničena, klesnete na destičce stavby věže.

Žeton hrdiny slouží jako další panáček, se kterým se potloukáte po kraji a který má nějaké speciální vlastnosti díky kartám hrdinů. Může tak být lepší ve sběru jídla, v boji apod. Samozřejmě poskytuje více vítězných bodů, pokud bude na konci hry na herním plánu.

 

Do hry přibudou dva nové typy krajiny. Na vrcholcích můžete těžit stříbro, které slouží jako žolík, aneb lze ho použít jako jakoukoliv jinou surovinu. Tundra je pro panáčky velice nehostinná, proto z ní musejí odejít při první příležitosti pohybu. Na druhou stranu tam smí být pouze jedna figurka, takže zde nedojde k boji a stejně jako v podzemí i zde můžete natěžit libovolnou surovinu.

Rozšíření si můžete pořídit za 16 dolarů + 12 dolarů poštovné (672 korun). K dispozici je i delux verze hry, ve které jsou navíc další tři rasy (Démoni, Oozy a Mravenci) a minirozšíření přidávající klíče, které nabízejí alternativní cestu k víězství. Delux verze stojí 32 dolarů (864 korun).

  

2. edice základu

V druhé edici základní hry nalezneme opravená pravidla, opravené vlastnosti ras, vylepšené žetony rudy a knih, přidáno pravidlo pro ústup z boje, vylepšena verze pro dva hráče a přidána možnost objevování. Cenově je na tom 2. edice stejně, jako rozšíření, tedy za 672 korun základní verze, za 864 korun delux verze, ve které jsou navíc tři rasy (Řád Gamelyn, Stroje a Satyrové) a 3 bojové kostky (modrá, oranžová, fialová). Pokud již základ vlastníte, můžete si pořídit upgrade kit za 10+12 dolarů (528 korun), který se však vůbec nevyplatí vzhledem k nepatrnému rozdílu v ceně za plnohodnotný základ.

Je zde možnost pořídit si jak základ, tak rozšíření najednou, obě v delux verzi, za 44+20 dolarů (1536 korun).

Kampaň končí 14. července v úterý v 9 hodin ráno SELČ.

Stránka kampaně

Tiny Epic Kingdoms Heroes' Call & TEK 2nd Edition -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bloodborne karetní hra, nová ve fólii
Bloodborne karetní hra, nová ve fólii
Akt. cena: 410 Kč
Končí za: 4 hodiny

Offcanvas