CROWDFUNDING: La Cosa Nostra

Autor: rowdas | 5.10.2016 | 2

 "Cosa nostra" (it. Naše věc) je jméno používané pro sicilskou mafii působící na území Spojených států. Zde se většinou používá označení "Cosa nostra", což bývá chápáno také jako synonymum mafie. Pojem "Cosa nostra" však může znamenat také pouze mafii v Itálii, resp. na Sicílii. "Cosa nostra", ať už se jedná o americkou nebo sicilskou mafii, je rozdělená do jednotlivých klanů (tzv. rodin), v jejichž vedení stojí vždy Boss (Don).   (zdroj: wikipedie)

… a právě do jednoho z nich se ve hře La Cosa Nostra vtělíte a Vaším hlavním cílem je stát se „Capo di Tutti Capi“ tedy hlavou té největší a nejsilnější mafiánské rodiny ve „Velkém Jablku“ tedy New Yorku. Budete dávat nabídky, které nebude možné odmítnout. Najmete si hrdlořezy na špinavou práci. Přidělíte úkoly Vašim nohsledům. To vše pomocí karet ve Vaší ruce. Taky je můžete poslat do města, aby hledali nové spojence nebo nové kšefty. Přitom budete utvářet křehká spojenectví s ostatními šéfy. Nikdy však nevěřte nikomu, kdo není z rodiny.  Jako správný mafián je Váš hlavní příjem z prostituce, hazardu a dealování.

La Cosa Nostra je karetní hra pro 3-5 hráčů, kdy se hráč  snaží podvést ostatní hráče - šéfy rodin a shrábnout co nejvíce peněz během čtyř herních kol. Herní doba se má pohybovat  kolem 60 – 90minutami. Hlavními mechanikami je vyjednávání, správa karet a trocha té náhody v podobě kostek.

Hra je v tuto chvíli již zafinancována z více jak 170% a již se soustředí pouze na odemykání nových cílů. Pokud byste se rozhodli projekt podpořit tak cena jedné hry je 25 Eur + 11 Eur za poštovné (celkem asi 1000 Kč). Pokud by se dali dohromady 2/3 lidé je cena za všechny hry 46/69 Eur + 15 Eur za poštovné (tedy asi 850/775 Kč za jednu). Za 6 kopií je pak cena 135 Eur + 27 Eur za poštovné (asi 730 Kč za jednu).

Stránka kampaně na Kickstarteru

 

Kampaň končí 27. 10. v 6:30 našeho času (SELČ)

La Cosa Nostra -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Rallyman GT - World Tour
Rallyman GT - World Tour
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas