CROWDFUNDING: Kill Doctor Lucky

Autor: Wolfsen | 19.10.2015 | 3

Kill Doctor Lucky je legendární hra - první hra vydavatelství Cheapass Games. Toto vydavatelství, jak jste měli možnost dozvědět se i v Deskofobii, publikuje veškeré své hry tzv. formou "print'n'play". Tedy něco jako "udělej si sám". Veškeré jejich hry je možné si volně stáhnout z jejich webu a vyrobit.

Ne všem hráčům však takové strohé provedení stačí a chtějí profesionální kvalitu (a nebojí se za ni zaplatit). Proto i toto vydavatelství občas vypustí nějakou ze svých her do běžného prodeje nebo alespoň do crowdfundingové kampaně.

A když se ještě navíc blíží výročí, tak spatří světlo světa třeba i 19,5letá výroční edice!

Ale pojďme se podívat na samotnou hru. V Kill Doctor Lucky hráči představují různé osoby, které se nějakou "náhodou" ocitly v přepychovém sídle doktora Štístka (Luckyho). A zcela "náhodou" na něj všichni mají pifku a nejraději by, aby už konečně zatřepal bačkorama. A to je právě - jak už název napovídá - cílem hry. Pomoci nebohému doktůrkovi pod kytičky.

Není to tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Je to pochopitelně třeba udělat nepozorovaně a doktor navíc dostává svému jménu. Naštěstí mají hráči k dispozici řadu bizarních nástrojů, kterými mohou Štístka dostat, kam chtějí. Např. tágo, obouvací lžíci, vražedný vtip, nebo gumovou kachničku. Konzervativnějším mordýřům se doporučuje dělo, jed na krysy nebo prostě provaz.

Hra je zjevně parodií na klasické (a, ehm, překonané) Cluedo. Ve kterém se hráči za podobných okolností snaží vraždu naopak vyšetřit.

19,5letou výroční edici ilustruje Israel Evans, který již pracoval i na karetní verzi hry - Get Lucky. A pokud chcete, aby hra obsahovala váš portrét můžete v průběhu kampaně s hashtagem #jrobertlucky tweetnout za vlasy co nejpřitaženější důvod proč by dr. Lucky měl zemřít a jak to uděláte. Budete tak zařazeni do soutěže o tuto výsadu.

Hru si můžete pořídit za příspěvek 50+16 USD (v anglické) nebo 52+6 USD (v německé verzi). Tedy asi 1400 nebo 1600 Kč. Dočkat byste se jí měli v březnu příštího roku.

Kampaň končí v sobotu 14. 11. v 5 hodin ráno našeho času (SELČ).

Stránky kampaně

Print'n'play původní verze hry

Otevřená beta 19,5leté výroční edice

Kill Doctor Lucky -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Únikové příběhy: Potomci lesa
Únikové příběhy: Potomci lesa
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas