CROWDFUNDING: Glorantha: The Gods' War

Autor: Wolfsen | 14.8.2016 | 1

Tentokrát udělám výjimku a o hře poreferuji ještě před začátkem kampaně. A to proto, že Petersen Games nabízí všem, kdo se ještě před startem kampaně hry Glorantha: The Gods' War přihlásí k odběru jejich novinek a poté tuto hru v její kampani podpoří, navíc figurku bohyně Arachné Solary zdarma. Je to na poslední chvíli, protože kampaň by měla začít už během pondělí 15. srpna.

Glorantha: The Gods' War je hra pro 3-5 hráčů, ve které budou hráči ovládat soupeřící panteony bohů světa Gloranthy. Tento svět stvořil Greg Stafford pro svou hru The White Bear and The Red Moon v roce 1974 a posléze byl rozvíjen mj. v mnoha deskových (Dragon Pass, Nomad Gods) a počítačových (Kings of Dragon Pass) hrách i hrách na hrdiny (RuneQuest, HeroQuest - ovšem nikoli tento).

Vedle obligátních lidí, elfů, trpaslíků a trollů (kteří ale také mají svá specifika) je Glorantha zabydlena také velmi specifickými a nezřídka bizarními rasami, jako jsou škorpioní lidé (půl člověk, půl škorpion), kachní lidé (asi jako kačer Donald), Dragonewti nebo Broo-ové. I Glorantha samotná má poněkud bizarní podobu inspirovanou dávnými představami o podobě světa - jedná se o jakousi kostku (i s moři, ostrovy a kontinenty) plovoucí v nekonečném oceánu.

O hře samotné zatím napíši jen, že bude obsahovat 36 velkých detailních figurek a že verzi k vytisknutí zdarma si můžete stáhnout na webu Petersen Games. Detaily o hře i o kampani a obrázky brzy doplním.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Terra mystica
Terra mystica
Akt. cena: 100 €
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas