CROWDFUNDING: Gland the Herringstone

Autor: 1a2a3a4 | 7.6.2021 | 0

Na českém crownfundingovém serveru HitHit.com právě probíhá kampaň na původní českou karetní hru s názvem Gland the Herringstone.

Jedná se o rodinou párty hru od 12 let pro 2 až 4 hráče. Její „příběh“ se odehrává v hlavě slanečka (ano té rybky), ve kterém čtyři armády zápolí o poklady. Armády, za které můžeme hrát jsou: Inkvizice, Vydláci (opravdu s Y, jsou totiž negramotní), Cukrové Legie a Žabolidé. Hraje se na 10 kol a v každém kole bojujete o 3 poklady. Ve svém tahu hráč vyloží jednu kartu aby posílil svoji armádu či oslabil tu soupeřovu. Pokud bude kampaň s touto základní hrou úspěšná, je v plánu i rozšíření s dalšími armádami. 

 

Pravidla hry

Stránky kampaně na HitHitu

Kampaň končí 6. 7. 2021

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Upřímně tomu prostě nerozumím. Hra vypadá vizuálně fakt pěkně. I by mě zajímalo, jak funguje. Proč je spuštěná kampaň a o hře se dozvídám až ve chvíli, kdy je kampaň spuštěná? Proč není nikde nějaký článek, video, kde by byla hra představená? Nemyslím od autorů, ale v nějakém médiu. A chraň pánbůh, že to píšu, kvůli nějakému osobnímu ublížení. Vůbec!

Nemyslím to zle. Naopak, přál bych si aby kampaně na české hry byly úspěšné. Ale tohle už je několikátá hra za poslední rok dva, která vtrhne na HitHit, aniž by se o ní cokoliv vědělo. Milion odměn, které tlačí HitHit a působí jak z doby před deseti lety nekomentuju … :( Já už prostě nemám chuť podporovat hry jen proto, že jsou české. Chci o hře něco dopředu vědět. Karetka za šestkil mě musí sakra přesvědčit, abych do ní investoval.

8.6.2021 17:14:53

@alladjex Tak pořád můžeš kontaktovat autory a spáchat rychlý rozhovor během týdne. Zejména pro JOUOB by to neměl být problém, do konceptu to zapadne :D (taky nic ve zlém).

Ale ano, taky se divím, že si nezjistí, kde jsou ta velká média a nesnaží se něco domluvit předem alespoň s jedním z nich. Ale ono to možná trochu vypovídá o šancích na úspěch. Na druhou stranu autoři hry #Sansára ten kontakt spáchali a… ehm… o mrtvých hrách jen v dobrém, takže raději pomlčím.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

8.6.2021 19:27:11

Vybíráme z Bazaru

Bang! Město duchů
Bang! Město duchů
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 6 hodin

Offcanvas