CROWDFUNDING: Eclipse-Second Dawn for the Galaxy, Cthulhu-Death May Die, SiegeStorm...

Autor: D@R | 12.7.2018 | 13

SiegeStorm: The SiegeMode

Rychlá karetka od Awaken Realms pro 2 hráče. Můžete hrát jak 1 proti 1, tak i kooperativně nebo sólo. V malém balíčku základní hry (obsahuje dvě frakce + 2 bosse) se ale možná skrývá více strategie, než by člověk na první pohled čekal. Pokud jste již měli možnost hru vyzkoušet (tuším, že ji posílali jako dárek k Lords of Hellas), určitě dejte vědět do komentu první dojmy. Stojí za to?

SiegeStorm: The SiegeMode -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Thug Life

Pokud vaše srdce introvertního intelektuála zatoužilo někdy být zlým klukem, teď máte možnost se realizovat. V konkurenci 2-6 hráčů můžete změřit síly ve sbírání popularity pro váš pouliční gang. Jen bacha na fízly, jsou skoro stejně nebezpeční, jako vaši rivalové. 

Thug Life -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Cthulhu: Death May Die

Očekávaná kampaň na kooperativní hru z prostředí cthulhu mýtu pro 1-5 hráčů od dvojice Rob DaviauEric M. Lang je konečně zde. V rekordním čase bylo odemčeno množství stretch goals, které přináší do hry především nové vyšetřovatele. Symbolem kampaně je pak obří chapadlatá figurka s výškou téměř 60 cm.

Cthulhu: Death May Die -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Black Orchestra Conspirator Packs

V našem národě se už v minulosti našli odvážní odbojáři, vzpomeňme na Kubiše a Gabčíka. Budou mít další následovatele, kteří se pokusí zdolat cíl nejtěžší? Je třeba zabít Hitlera! Kampaň na rozšíření ke kooperativní hře Black Orchestra pro 1-5 hráčů umožňuje získat nejen všechny bonusové postavy plus další čtyři navíc, ale samozřejmě i druhé vydání základní hry. V konkurenci ostatních megakampaní by tahle mohla zapadnout a to by byla asi škoda. Hra má jednoduchá pravidla, ale hutnou atmostféru. Však mrkněte na záznam ze hry, který natočil Yedle. 

Black Orchestra Conspirator Packs -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Rurik: Dawn of Kiev

Areakontrol pro 1-4 hráče s prvky workerplacementu. Ve hře získáváte body nejen za ovládáné území, ale také za postavené budovy, obchodní zboží nebo plnění tajných úkolů. Krásné ilustrace a zajímavá herní mechanika ve mně vzbudila o hru velký zájem. Doufám, že se autorům povede projekt zafinancovat a kampaň skončí úspěchem. Za rozumnou cenu nabízí spoustu materiálu včetně skoro 70 miniatur, plus za příplatek kovové mince à la středověk.

Rurik: Dawn of Kiev -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Jetpack Joyride

V poslední době se s deskovkami, které si berou za vzor retro video hry, doslova roztrhl pytel. Tentokrát ale nejde o nějakou pouliční mlátičku, tady jako byste letěli raketou a snažili se vyhnout nástrahám. Alespoň tak na mě hra na první dojem působí. Ve skutečnosti si na začátku hry vylosujete podmínky, které bude třeba v daném kole splnit (čemu se vyhnout, a naopak za co je bonus) a pak soutěžíte s ostatními u stolu, komu se v časovém limitu podaří nejlépe poskládat z průhledných dílků ideální trasu. Jednoduché, rychlé, zábavné! Hrát můžete sólo nebo až ve 4 hráčích.

Jetpack Joyride -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Eclipse: Second Dawn for the Galaxy

Vesmírná oddysea, 4X strategie s euro prvky a určitě velká konkurence pro Twilight Imperium 4. Tituly ověnčená hra Eclipse se dočkala reprintu s novou grafikou, mírnou úpravou pravidel pro ještě rychlejší hru a promyšleným insertem na stovky komponent, takže setup hry teď budete mít hotov raz dva. Hru si lze užít ve 2-6 hráčích. Pokud máte rádi sci-fi žánr, tahle dáma si vaši pozornost rozhodně zaslouží.  

Eclipse: Second Dawn for the Galaxy -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Mapmaker: The Gerrymandering Game

Abstraktní hra pro 1-4 hráče. Připomněla mi jednu hru, kterou jsme hrávali na čtverečkovaný papír. Na spojnicích jsme každý svojí barvou značili body a když to bylo možné, body jsme propojili a vytvořili tak oblast. Do skóre se počítaly body uvnitř vlastních oblastí. Tady už budete mít všechny body na hracím plánu dopředu náhodně rozmístěné, a ve svém kole položíte max 4 spojnice. Jednotlivé body mají určitou hodnoty a vy se snažíte uzavřit takovou oblast, kde budou mít právě vaše body převahu, resp. v součtu budou mít vyšší hodnotu. 

Mapmaker: The Gerrymandering Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Theosis

Kombinace workplacementu a PvP všichni proti všem pro 2-6 hráčů. V první fázi soupeříte s ostatními o možnost získat ideální vybavení a karty schopností pro vaše hrdiny, abyste je ve druhé části mohli všechny vrhnout do arény, kde pak budete bojovat do posledního muže. 

Theosis -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


The Villagers

Jednoduchá párty karetka pro 6-25 hráčů na způsob Městečka Palerma nebo The Resistance. Morová nákaza se šíří vesnicí, kdo ji roznáší a je tedy hrozbou pro ostatní? Ve hře je několi specifických rolí vesničanů, což přináší zase trochu jiný herní zážitek.  

The Villagers -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Taky vám přijde, že to vlastně není úplně fér, když se najednou objevilo tolik kampaní, které by člověk chtěl podpořit? Ideální by bylo mít neomezené zdroje a nemuset si vybírat. Tyhle těžké volby mě fakt ničí :-) 

Btw, celý přehled je složený z kampaní za poslední dva dny, což je neskutečné. A některé jsou fakt pecky. Možná i to je důvod, proč během dne byly KS stránky několikrát nedostupné, server zřejmě nezvládal rekordní traffic.

A to nám ten měsíc vlastně teprve začal :-D

Sdílet s přáteli:

Komentáře

SiegeStorm
Albi ohlásilo, že to vydá česky. A prý zkusí vyjednat, že když by se to podpořilo na Kickstarteru, že by bylo možné vybrat českou verzi.

12.7.2018 21:48:19

D@R

Lokalizace
Super, moc díky za info

12.7.2018 23:09:28

PM

Díky za info
Na Orchestra conspirators pack jsem narazil čirou náhodou, vůbec jsem netušil že bude ještě nějaká KS kampaň poté co jsem si hru koupil tady v ČR v obchodě. Tenhle tvůj KS přehled na zatrolenkách je fakt dobrý, zasloužil by si vlastní samostatnou rubriku, protože člověk hodně kampaní mine (naštěstí pro peněženku :) ) a u některých se jen těžko dozvídá o problémech, viz ten Overturn Rising Sands a opsaná pravidla.

Jinak jsem se díval že 7th continent otevřel late pledge, kdyby to někoho zajímalo..

17.7.2018 22:28:02

D@R

7th continent
Informace za všechny prachy, díky PM

18.7.2018 09:01:29

Vybíráme z Bazaru

Zombicide: Do zbraně
Zombicide: Do zbraně
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas