CROWDFUNDING: Dvě hry v češtině

Autor: 1a2a3a4 | 24.10.2021 | 5

Na Crownfundingovém serveru se v poslední době objevily dvě kampaně na hry, které na první pohled nic nespojuje, ale přeci jen se na nich společný jmenovatel dá najít, a to to, že obě jsou rovnou na Kickstarteru i v češtině a u obou je pod touto lokalizací podepsané české vydavatelství Tlama games. (I když oficiální oznámení lokalizace ze strany Tlama games ještě neproběhlo, tedy aspoň jsem jej nezaznamenal). Jedna z těchto her je Beast a ta druhá Grove.

Beast je hra typu jeden proti všem s tajným pohybem, pro dva až čtyři hráče na jednu až dvě hodinky s doporučeným věkem čtrnáct a více let. Úkolem lovců je lapit „Nestvůru,“ která je ovládána jedním z hráčů pomocí karet, kdy se pohybuje po lese. Stejně tak i lovci své akce pohyb, hledání a útok dělají pomocí karet, které budou v průběhu hry získávat pomocí draftu.

 

Foto: Kickstarter

Základní pledge s jednou kopií hry je za 59 USD + 23,5 USD na dopravu.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 28. 10. 2021 v 17:00 našeho času (SEČ).

 

Hra Grove je minimalistická sólo hra s několika kartami a kostkami na deset minutek, která navazuje na svého předchúdce s názvem Orchard.

 

Foto: Kickstarter

Herně se předchůdci velice podobá, tedy máme za úkol klást přes sebe karty tak, abychom měli stejné symboly nad sebou (stejné stromy s úrodou) a kostkami pak počítáme kolikátý tento symbol již máme nad sebou, navíc tu však přibývají ze zadní strany karet „recepty“. V Grove budeme sklízet pomeranče, citróny a limetky. Hru je možné vyzkoušet si v angličtině ve verzi Print & Play.

Základní pledge s jednou kopií hry je za 15 USD + 6 USD na dopravu.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 8. 11. 2021 v 1:00 našeho času (SEČ).

Odkaz na PnP verzi

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Na hru Beast se už hodně těším. Myslím si, že má velký potenciál.

co se týče druhé hry, nebude to můj šálek čaje :D 

24.10.2021 21:31:13

Orchard mám jako PnP, je to fajn “puzzle” sólo hra. Na Grove se těším, Side Room Games jsou navíc spolehliví (letos mi dodali dvě hry jen s mírným zpožděním).

26.10.2021 09:40:48

Vybíráme z Bazaru

Hello Dino
Hello Dino
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas