CROWDFUNDING: Dreamscape, Sweet Mess, Imperius, Unbroken...

Autor: D@R | 31.3.2018 | 2

Dragon Lords: The Battle of Darion

Karetní bitva pro 2 hráče. Na vašem stole, resp. bitevním poli, se střetnou armády složené z draků, dalších monster, rytířů a jiných hrdinů. Přízeň kostky budete moci podpořit mocnými kouzly a kartami velení. Pokud bude kampaň více než úspěšná, plánují tvůrci přidat do nabídky i několik minirozšíření.

Dragon Lords: The Battle of Darion -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Nobles

Morbidní ale zároveň vtipná řežba pro 2-4 rytíře. V zářivé zbroji a s ostrými meči budete do sebe sekat jako smysluzbavení. Kam zásah padne určí náhoda. Ztráty končetin vás v boji ale nezastaví. Dokud je hlava na svém místě, nevzdáte se. Ve svém tahu se můžete buď pohnout dle hodu kostky nebo zahrát některou z akčních karet v ruce. Ty vám pomohou v útoku, obraně nebo jako první pomoc.

The Nobles - Epic Tabletop Fighting Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Pocket Pharma

V bílých pláštích budete jako jeden z 2-5 výzkumníků shromažďovat části informací, které vám nakonec pomohou složit chemický vzorec nového léku. Herní doba kolem 30 min.

Pocket Pharma - Research, Synthesise, Market, Profit! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dreamscape

Snově zpracovaná abstraktní hra pro 2-4 spáče. Návštěvou ve snových světech získáváte zdroje pro tvoření vlastní snové krajiny. Ta je dokonce trojrozměrná a můžete v ní cestovat a dál ji upravovat. Vítězné body získáte za plnění úkolů, tedy za vytvoření části snové krajiny odpovídající zadání. Naopak noční můry vás mohou na konci hry o body připravit.

Dreamscape -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Mobster Metropolis

Velký šéf je mrtev. V čele jednoho z 2-4 mafiánských syndikátů budete rozšiřovat svůj vliv ve městě a investovat do nelegálních podniků jako jsou bordely, palírny nebo kasína, které vám zajistí finanční příjem, tolik potřebný pro nákup zbraní na černém trhu. Hodil by se kulomet, protože střílet se tu bude především z jedoucího auta. Ale pozor, po krku vám nejdou jen vaši rivalové, ale samozřejmě i místní policie.

Mobster Metropolis – Create your syndicate, rise to power -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Sweet Mess

Deska hráče v podobě sporáku? Proč ne! Moc hezky tématicky zpracovaná rodinná euro hra pro 2-4 cukráře. Plněním objednávek budete získávat vylepšení pro další kuchtění a zároveň vítězné body. V kampani také nabídka dalších rozšíření.

Sweet Mess -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

40 Thieves

Malá abstraktní hra pro 2-4 hráče s kulatými disky místo běžných karet. Cílem hry je ukrást z paláce co nejvíce safírů. Aby se vám to ale povedlo, musíte nejdříve oklamat stráže a najít správnou cestu.

40 Thieves - board game - 1001 nights theme -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Reign of Terror: The Protoan

Samostatně hratelné rozšíření pro původní bojovou karetní hru pro 2 hráče. Přináší novou frakci Protoanů, bytostí původně navržených jako biologické zbraně.

Reign of Terror: The Protoan -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Mystery of the Temples

Malá rychlá hra pro 2-4 hráče. Dle recenzí nabízí ale více, než by se na první pohled mohlo zdát. Pohybem po kartách lokací sbíráte různobarevné drahokamy, které použijete v chrámech na prolomení kleteb. První kdo pětkrát prolomí kletbu ukončuje hru, pak se vyhodnotí vítězné body. V této KS reedici je součástí hry i drobné promo.

Mystery of the Temples -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Peasant Buffet: Bad Moon Rising

V balíčku karet najde kopec srandy až 7 hráčů. Přesvědčuje mě o tom úsměvná grafika a kombinace škození s push-your-luck systémem. Hádám, že by to mohl být ideální otvírák pro herní seance.

Peasant Buffet: Bad Moon Rising -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Wooden Mess

My tomu říkali Mikádo. Tato verze hry je určena pro 2-6 hráčů a obsahuje výhradně dřevěné komponenty. Na párty bude dobrá.

WOODEN MESS: Show your agility and get humor vibe! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Imperius

Rychlá karetní hra pro 2-4 hráče od tvůrce Cry Havoc. Nevím jak jednoduše popsat herní mechanismus, v podstatě jde ale o kontrolu území a sbírání vítězných bodů. Že bude každá hra jiná, zajistí počáteční draft karet.

Imperius -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Unbroken

Rychlá tématická hra pro 1 hráče. V temném fantasy světě budete čelit podivným příšerám, vyrábět zbraně na svoji obranu a hledat něco k jídlu. Sympatická je herní doba kolem 30 min.

Unbroken: a solo game of survival and revenge -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Greatest Snake

Jednoduchá vtipná karetka pro 3-4 hráče. Připomněla mi hodně staré časy, kdy jsme ještě na Nokiích hrávali “hada”. Pamětníci možná znají i z Pascalu :-) Každý hráč se i zde snaží svého hada co nejvíce natáhnout. Interaktivitu pak do hry přinášejí akční karty, kterými lze trochu škodit, naopak karty vylepšení přidají vašemu hadovi nové schopnosti.

The Greatest Snake - A Card Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

English: The Board Game

Soutěživá edukativní karetní hra, která by měla hráčům nejen zlepšit angličtinu, ale pokusí se předat i něco málo informací z historie USA. Rozhodně sympatická výuková metoda.

English: The Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Unbroken
Mňa osobne najviac tento mesiac zaujal Unbroken. Skúšali ste už niekto tú PNP verziu? Ja to mám vytlačené, ale ešte som sa k tomu nedostal.

1.4.2018 12:42:12

D@R

Unbroken
PNP verzi jsem si taky stáhnul a zatím nehrál. Recenze má hra velice dobré, ale když jsem se díval na gameplay video od Rahda, zas až tolik mě hra neoslovila, nevtáhla mě. Nicméně líbí se mi ta herní doba, dal by se tím dobře vyplnit čas, třeba když člověk čeká na ostatní. Favoritem je pro mě zatím tento měsíc Arena The Contest a z malých her Dragon Keepers.

1.4.2018 18:38:54

Vybíráme z Bazaru

PaladinovéZápadního království:Sběratelská krabice
Akt. cena: 110 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas