CROWDFUNDING: Domination, Elite, Dungeon Degenerates, Albedo...

Autor: D@R | 2.7.2018 | 3

Albedo: Space Pirates!

Sci-fi karetní deckbuildingová hra o dobývání vesmíru pro 2-4 hráče (až pro 8 při zakoupení dvou kopií). V každém ze sedmi kol se hráči pokusí splnit některou ze tří podmínek na kartě planety, aby ji buď ovládli nebo získali přístup k jejím zdrojům. Ovládnutí planety přináší zisk VB, zatímco přístup k surovinám umožní hráči získat do svého balíčku nové silnější karty. Díky tomu většinou ani jeden z hráčů nepřijde zkrátka, všichni mají o čem přemýšlet a hra je do poslední chvíle napínavá.

Albedo: Space Pirates! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dungeon Degenerates: Hand of Doom

Celá hra je ve stylu pouličního umění ze 70. let, září barvami jako z plakátu Andyho Warhola a působí velmi osobitým dojmem. Nabízí solo nebo kooperativní zážitek pro 1-4 hráče, kteří putují po mapě, plní questy a čelý nečekaným nástrahám. Autoři se netají tím, že jde vlastně o RPG převedené do deskoherní podoby. Radost tak udělá především milovníkům kostek nebo obdivovatelům Weirdo Art.

DUNGEON DEGENERATES: HAND OF DOOM SECOND PRINTING -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Elite: Dangerous Battle Cards

Vesmírná keretní sci-fi bitva pro 2 hráče. Herní plán je rozdělený na 3 oddělené zóny, cílem je ovládnout alespoň dvě z nich. Jakým způsobem, to určuje náhodně zvolená karta mise. Každá hra tedy může být trochu jiná. Kromě armády Impéria, Federace a neutrálních karet v základní hře, lze v kampani získat i další rozšíření, což vám přinese ještě více variability při sestavování vašich balíčků.

Elite: Dangerous Battle Cards (@EDBattlecards) -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dominations - Road to Civilization

Abstraktní euro civilizační hra pro 2-4 hráče. Z trojúhelníkových dílků hráči postupně vytváří krajinu, kde mohou stavět města nebo i divy. Z ovládané části mapy získávají během hry body řemesla, obchodu, umění, vědy, vlády a náboženství. Nechybí ani karty technologií, které lze řetězit a propojovat, a tím získat kromě nové schopnosti také dodatečné VB. Velmi mi to připomnělo budování pyramidy ve hře Panovník.

Dominations - Road to Civilization -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Folded Space - Board Game Inserts and Organisers Campaign 2

Na závěr ještě upozornění na končící kampaň na relativně levné inzerty pro vaše oblíbené deskové hry. Celkem jsem napočítal 21 různých designů pro 26 her. Kdo je trochu zručný, může se třeba jen nechat inspirovat a výrobu už zvládne sám. 

Folded Space - Board Game Inserts and Organisers Campaign 2 -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Black Rose Wars: Rebirth 2024 Core game KS
Black Rose Wars: Rebirth 2024 Core game KS
Akt. cena: 60 €
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas