CROWDFUNDING: Defenders of the Last Stand

Autor: Aillas | 15.5.2015 | 3

8th SummitVčera začala na Kickstarteru kampaň na hru Defenders of the Last Stand autora her jako je Arkham Horror, Elder Sign nebo Defenders of the Realm Richarda Launiuse.

Defenders of the Last Stand je kooperativní hra pro 1-5 hráčů s postapokalyptickou tématikou. Hráči se vžijí do role obránců posledního známého útočiště lidstva, nazývaného The Last Stand. Čtyři nepřátelští klanoví lídři se spolu se svými následovníky blíží k městu a hráči musí spolupracovat na jeho obraně. Okolní pouští se také potulují hroziví mutanti, kteří ohrožují existenci města. Hráči se mohou vydávat za dobrodružstvím do zamořených oblastí, přičemž se sami vystavují riziku zmutování. Mutace mohou postavám zlepšit jejich schopnosti, ale pokud budou ozáření vystaveny dlouho, ztratí zbytky svojí lidskosti a přidají se na stranu nepřítele.

Defenders of the Last Stand

Základní cena hry je 65 USD. Tuto cenu bohužel dosti kazí vysoké poštovné, které činí 35 USD (celkem tedy asi 2500 Kč). Za každou další krabici se ale zvyšuje pouze o 10 USD, takže v případě větší objednávky je možné se dostat na rozumnější částku. Kampaň končí 9. 6. v 6 hodin ráno SELČ.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Zhlédnout můžete také obsáhlou videorecenzi z dílny Undead Vikinga:

Defenders of the Last Stand -  Adventure Board Game -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds – Spiteclaw's Swarm (modely)
Warhammer Underworlds – Spiteclaw's Swarm (modely)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas