CROWDFUNDING: Crusader Kings, Luxor, OrcQuest WarPath...

Autor: D@R | 22.5.2018 | 7

Omlouvám se za stručnost, musím to vzít zkrátka a jen ty největší pecky. Příležitost pro ostatní, můžete mě doplnit ;-) Jako třeba 1a2a3a4, který mě předběhl s článkem o Arcadia Quest: Riders.

Crusader Kings The Board Game

Adaptace PC hry do stolní verze. Tvůrci nám slibují strategickou hru pro 3-5 hráčů plnou intrik, zasazenou do středověku a se silným příběhem. K tomu něco kolem 70 miniatur a téměř 300 karet, tokeny nepočítaje. Že by přímá konkurence pro Hru o trůny?

Crusader Kings The Board Game - Lead Your Dynasty to Triumph -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

MourneQuest

Opakování kampaně na kooperativní hru pro 1-4 hráče s tématem čarpajícím z irské mytologie. Podaří se tentokrát získat autorům dostatek prostředků, aby hra mohly být vydána? A stojí za to?

MourneQuest -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Imaginarium: The Dream Factory

Hra už byla v několika státech vydaná, nicméně před vstupem na trh v US se tvůrci rozhodli uspořádat KS kampaň. Nutno podotknout, že to nejsou žádní nováčci, vydali např. Abyss nebo Takenoko. Hra je v podstatě strategický závod, kdo z 2-5 hráčů jako první nasbírá dvacet vítězných bodíků plněním úkolů ve steampunkové továrně. K dispozici budete mít zdroje v podobě čtyř různých surovin a speciální schopnosti svých asistentů.

Imaginarium: The Dream Factory -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Luxor - Forgotten Treasures

Vydavatele Queen Games budete dobře znát, dělali třeba AlhambruFresco a mnoho jiných her. Teď přináší další rodinnou hru určenou pro 2-4 hráče. Se skupinou hledačů pokladů se v ní vypravíte do nitra pyramidy. V každém kole pohnete jedním ze svých dobrodruhů. Abyste ale získali poklad, budete potřebovat mít na určitém políčku celou skupinku. Tady je tedy prostor pro trochu strategie. Navíc pohyb neurčuje kostka, ale vybíráte si z karet v ruce. A proto také víte, jak se asi budete moci pohnout v následujícím kole, takže lze trochu plánovat a taktizovat.

Luxor - Forgotten Treasures -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Anno Domini 1666

Kdo by neznal Dumasův román Tři mušketýři? A četli jste i něco od Henryka Sienkiewicze? Autoři kampaně vzali známé postavy obou spisovatelů a zasadili je do scénářové hry pro 2 a více hráčů, kteří spolu svádí bitvu v kulisách císařské Vídně. Na první pohled mě zaujaly karty podobné těm kanastovým, které ve hře nahrazují kostku.

Anno Domini 1666 -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

OrcQuest WarPath - The Boardgame

Kooperativní dobrodružná hra pro 1-4 hráčů, kteří si vyzkouší být taky jednou na druhé straně barikády, resp. v kůži orca. Vašimi největšími nepřáteli budou v této hře lidé. Nikdo je nezval, přesto neustále prolézají sklepení a pokud zahlédnou orca, hned mají chuť zabíjet. Jsou to krvelačné zrůdy :-D 

OrcQuest WarPath - The Boardgame -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Crusader kings
Doufam ze crusader kings vyjdou casem i v cestine

23.5.2018 03:56:59

D@R

5-Minute Dungeon: Curses! Foiled Again! Expansion
Rozsireni pro 5-Minute Dungeon, možno backnout i big box s se základní hrou, omezený počet ks! viz https://www.kickstarter.com/projects/wiggles3d/5-minute-dungeon-curses-foiled-again-expansion

23.5.2018 08:33:49

OrcQuest
Vypadá to celkem zajímavě hrát za orky. Zvažuji, že do toho půjdu.

24.5.2018 07:29:54

Vybíráme z Bazaru

Feuerwehr od Haby
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas