CROWDFUNDING: Budovatelská hra Mosaic: A story of Civilization míří na Kickstarter

Autor: Jonash | 14.2.2021 | 0

13. dubna 2021 je datum, kdy Mosaic: A Story of Civilization, chystaná deskovka pro 2 až 6 hráčů s herní dobou do dvou hodin, zamíří na crowfundingový server Kickstarter. Následně ji – pokud kampaň uspěje – vydají Forbidden Games.

Jde o, jak už název napovídá, civilizační budovatelskou hru, jejímž designérem je Glenn Drover, který má na svědomí kousky jako Age of Empires III, Railways of the World, Sid Meier’s Civilization: The Boardgame nebo Raccoon Tycoon

Mosaic bude obsahovat všechny elementy velkých her tohoto žánru: budování nových měst, obřích projektů a velkých divů, výzkum nových technologií, které dají každému národu jeho vlastní schopnosti a výhody. Také nechybí ekonomický aspekt stejně jako rozšiřování impéria napříč mapou.

Hlavní herní mechanikou jsou výběr akcí / draft karet, engine-building a zisk vítězných bodů skrze vícero zdrojů a kombinací. Autoři slibují rychlé hraní, téměř bez prodlev, ale zároveň velkou hloubku a mnoho různých strategií.

Ve hře najdete více než 150 originálních ilustrací od různých tvůrců, stejně tak stovky miniatur jako např. města, farmy, přístavy, pěchotu, jízdu a obléhací stroje či 9 divů světa.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hello Dino
Hello Dino
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas