CROWDFUNDING: 5-Minute Dungeon, 1347-The Black Plague, Shadowrun: Sprawl Ops...

Autor: D@R | 30.5.2018 | 4

Z First Impact - English Language Edition

Kooperativní hororová hra o přežití pro 1-4 hráče od francouzských tvůrců. Na kolik se jedná o nový počin oproti u nás lokalizované Zombicide: Černý mor posuďte sami. Autoři slibují kromě zombíků a mutantů, také přítomnost emzáků. Hra zatím ale na KS moc zájmu nesklidila.

Z First Impact - English Language Edition -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

New Corp Order, a tabletop game about Marketing&Manipulation

Areakontrol pro 1-4 hráče s tématem ovládání médií. Dle recenzí nabízí hra ve více hráčích nemálo interakce a v sólo variantě představuje nelehkou výzvu. Jinak pokud se vám bude zdát grafika trochu podobná té ve hře Peak Oil, není to náhoda, stojí za ní stejný autor.

New Corp Order, a tabletop game about Marketing&Manipulation -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Herbaceous Sprouts: A Flavorful Dice Game

Až bude venku zase ležet sníh a vám se zasteskne po zahrádce, nemusíte čekat do jara, ale můžete zkusit ukojit svoji touhu po kypré půdě nad touhle malou deskovkou pro 1-4 hráče.

Herbaceous Sprouts: A Flavorful Dice Game -- Kicktraq Mini 

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

5-Minute Dungeon: Curses! Foiled Again! Expansion

Paradoxně největší kampaní v tomto přehledu je hra odehraná za pět minut. Respektive ono se vlastně jedná jen o rozšíření! :-) Každopádně základ lze v kampani pořídit také, a navíc ve větší krabici, kam se vám snadno vejdou všechny karty i s obaly. Jedná se o kooperativní realtimeovou rychlovku pro 2-6 hráčů, kteří maji za úkol projít celé podzemí, překonat jeho nástrahy a zlikvidovat všechny potvoráky včetně bosse na závěr. To vše s omezeným počtem karet a prosím pěkně, za pouhých pět minut čistého času.

5-Minute Dungeon: Curses! Foiled Again! Expansion -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Fetch Quest - a deck-building game in the Realms of Pugmire

Fetch Quest je kooperativní deckbuilding pro 3-6 hráčů, kde se na kartách místo lidských tváří setkáte s chlupatými čenichy. Pokud se ve vás snoubí dobrodružná povaha se srdcem kynologa, nebo prostě jen oceníte malou rodinnou hru a angličtina není překážkou, mohla by vás tato kampaň zajímat.

Fetch Quest - a deck-building game in the Realms of Pugmire -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

1347 - The Black Plague Boardgame

Právě v roce 1347 vypukla v Evropě první z vln novodobých morových nákaz. Ve hře pro 2-6 hráčů se stanete doktory bojujícími proti černé smrti. Zapomeňtě však na spolupráci jako v Pandemicu, tato hra je vysoce kompetitivní. S ostatními medikusi se prostřednictvím sázek poperete v každém kole o vliv v šesti lokacích na hracím plánu. 

1347 - The Black Plague Boardgame -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Shadowrun: Sprawl Ops Boardgame

Ne, není to reedice deckbuildingu Shadowrun: Crossfire, ačkoliv té bychom se tuším taky měli (pod názvem Shadowrun Crossfire: Prime Runner Edition) brzy dočkat. Zde se jedná o kombinaci workerplacementu s kostkovým push-your-luck. V kompetitivním módu je určena 3-4 hráčům, za příplatek lze ale pořídit i rozšíření pro kooperativní hru.

Shadowrun: Sprawl Ops Boardgame -- Kicktraq Mini

Stránka kampaně na Kickstarteru


 

Itchy Monkey: a Battle of Lice

Na první pohled taková vopičárna pro 2-4 hráče, ale za jednoduchou grafikou se skrývá strategická hra, vlastně areakontrol, bez pvrku náhody. Tři různé podmínky pro vítěžství nabízejí prostor k taktizování, jednoduchý cíl však zpřístupňuje hru široké skupině hráčů.

-Itchy Monkey: a Battle of Lice -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

D@R

Omluva
Ahoj, omlouvám se, že článek vychází až dnes, čekal dlouho na schválení. Právě dopisuji další, ve kterém budou i horké novinky: rozšíření a reprint Heroes of Land, Air & Sea, Vast: The Mysterious Manor a last pledge pro Nemesis

30.5.2018 22:02:43

Vybíráme z Bazaru

Sabotér - 3 verze
Sabotér - 3 verze
Akt. cena: 220 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas