BOARDBROS: Big Monster

Autor: 1a2a3a4 | 21.4.2020 | 1

Vydavatelství BoardBros, které má za sebou zatím jednu vydanou hru (Ve stínu pyramid), dnes, 21. 4., oznámilo, že chystá další hru, ve které přeskočí z historického tématu do sci-fi. Tato hra nese jméno Big Monster.

Jste v roli vesmírných průzkumníků, hledáte nové planety pro Federaci a právě jste objevili jednu dosud neznámou! Máte tedy příležitost identifikovat nová stvoření, objevit vzácné zdroje a plnit mezigalaktické mise.

Autorem této hry je francouzský tvůrce Dimitri Perriera a jedná se o jeho prvotinu. Jde o draftovací tile placement, který částečně probíhá v reálném čase, díky čemuž je velice rychlý. Každý hráč si vybere jeden z dílků a zbylé podá hráči, o kterém si myslí, že mu pomůžou nejméně. Nakonec hráči dílky obodují dle daných pravidel. Big Monster si zahrajete od dvou do šesti hráčů v různých módech, pokud budete hrát ve čtyřech či šesti můžete hrát i týmově a pro dva je tu speciální úprava pravidel.

Vyjít česky by hra měla na přelomu července a srpna 2020.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Mlay Prind
Podla popisu sa to dost podoba na hru Maly Princ.
______________________________
Člen občianského združenia Hrad Hier

21.4.2020 15:27:32

Už si ji vedu v evidenci
Tuhle hru si rozhodně pořídíme. Na stopro. To je hotovka. Už jen pro to, že "Ve stínu pyramid" je neskutečná pecka. A pokud mají hoši čuch, tak tohle taky bude stát za to.

4.7.2020 22:52:33

Vybíráme z Bazaru

Jízdenky, prosím!: Evropa
Jízdenky, prosím!: Evropa
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas