BLACKFIRE: Zombie Teenz Evoluce

Autor: 1a2a3a4 | 20.3.2021 | 4

Blackfire v úterý 16. 3. naskladnil volné pokračování dětské legacy hry Zombie Kidz Evoluce, které nese název Zombie Teenz Evoluce.

Jedná se opět o kooperativní dětskou (tektokrát od osmi let) legacy hru, ve které najdete 14 obálek s ukrytým obsahem, který vám bude přidávat nová pravidla, mince, herní komponenty ad. s tím, že herní obsah se vám otvírá podle toho, kolik jste již odehráli partií a případně se toto zrychluje pokud zvládáte plnit jednotlivé zadané mise. 

Hra se ohehrávé v části města, ve kterém vylézají z kanálů hordy zombie a snaží se obsadit budovy ve městě. Děti, za které v této hře hrajeme, se snaží tuto invazi brzdit a zároveň získat čtyři suroviny, ze kterých vytvoří lék, pokud je všechny včas dostanou do školy (budova uprostřed herního lánu), což je zárovň podmínka pro vítězství v partii.

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Vypadá vcelku zábavně
Hlavně tedy v kontextu hraní s dětmi (6,5 roku), takže koupeno. A rovnou tedy i nafoceno a čekají ve frontě ke schválení.

První naše hra, ve které se postupně odemyká dodatečný obsah, tak jsem zvědavý, jak moc mě tento koncept bude bavit. Nicméně zajímavý trik od výrobců her, jak i zmenšovat přeprodej her mezi hráči :-)

21.3.2021 14:53:47

Ondro
Doporučuji začít se Zombie Kids, i vzhledem k věku dětí...

21.3.2021 15:13:33

Podruhé
Původní Zombie Kids bylo skvělé, tak jsem zvědavý, co nám přinese tohle.
____________________________________________________
Natáčím deskoherní videa na Youtube na kanále Bartyx Gaming!

21.3.2021 16:37:49

Vybíráme z Bazaru

Century všechny 3 vydání
Century všechny 3 vydání
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas