BLACKFIRE: Tři chystané novinky

Autor: Wolfsen | 1.6.2021 | 2

Blackfire v sobotu 29. 5. oznámil, že chystá českou lokalizaci tří her. Jmenovitě se jedná o tituly Dice Upon a Time, Harry Potter: A Year at Hogwarts a Pac-Man: The Board Game.

V Dice Upon a Time budete v roli postav z pohádek bratří Grimmů plnit rozličné úkoly a získávat za ně vítězné body. Hra využívá mírnou úpravu dice-placementu (tedy umisťování kostek místo dělníků), kdy kostky hráči staví do komínků na určených místech od nejmenší po největší. Zároveň jsou na kostkách ale také speciální symboly, které aktivují zvláštní efekty.

 

 

 

 

 

 

V Harry Potter: A Year at Hogwarts se hráči v roli postav ze známe knižní (a filmové) ságy budou snažit získat co nejvíce soutěžních bodů pro svou kolej. Hra obsahuje celkem 30 scénářů, z nichž prvních 10 čerpá z prvních tří románů, dalších 10 ze čtvrtého a pátého románu a třetí desítka z posledních dvou.

 

 

 

 

 

 

 

Pac-Man: The Board Game přenáší na stůl jednu ze nejstarších videoher. Jeden hráč se ujme titulárního Pac-Mana a místo dotací bude jako obvykle vyžírat žluté body, které jsou na plastové desce představovány zamačkávacími kolíčky. Ostatní hráči se pak budou v roli duchů Pinkyho, Blinkyho, Inkyho a Clyda snažit Pac-Mana chytit.

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dominion - 2. vydání
Dominion - 2. vydání
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 16 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas