BLACKFIRE: Splendor nově trochu jinak

Autor: 1a2a3a4 | 3.6.2020 | 1

Blackfire dnes (3. 6.) v podvečer oznámil, že vydá Splendor zasazený do populárního komiksového světa Marvel. S názvem Splendor MARVEL, kde kromě zakomponovaných hrdinů tohoto světa najdeme i poupravená pravidla vůči staršímu bráškovi (původní hře). Česká verze je již ve výrobě.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

MARVEL
Přijde to jenom mě tak strašně trapný, jak vychází všechno předělaný do tematiky MARVEL? Jasně, Monopoly, UNO, Munchkin, to beru, ale kam to spěje?

4.6.2020 13:02:14

Abe

Marvel licence
Tak zrovna Splendoru Marvel sluší a má logiku kdy kameny nekonečna nahradily původní drahokamy. Pro někoho mohl být Splendor díky tématu nemastný neslaný a bral pak tuto hru obloukem. Což byla škoda a věřím, že díky Marvelu si tato hra najde zcela nové fanoušky


Vít Procházka | Sales representative
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

4.6.2020 20:02:20

Abe
Ted nekritizuju Blackfire. Jen aby bylo jasno. Zrovna tady ten Thanos sedi, to uznavam a pobavilo me to, ale... ALE.
za nejakou dobu ma vyjit i Love letter s Thanosem, pak bude MARVEL LCG, RPG, Star wars: Thanos vraci uder, novy narod do Imperial Settlers: Avengers, Summoner wars: MARVEL atd.
Jako jasne, nedavno frceli zombici, vsechno bylo zombie. Lovecraft, vsechno je Cthulhu. Ted se jede na vlne MARVEL a za cas to bude zas treba jinej znovu nalezenej spisovatel. E. A. Poe, J. Verne, G. Orwell, I. Asimov, P. K. Dick...

4.6.2020 21:35:23

Vybíráme z Bazaru

Lord of the Rings: Over Hill and Under Hill-Hobbit
Lord of the Rings: Over Hill and Under Hill-Hobbit
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas