BLACKFIRE: Small World of Warcraft?

Autor: Wolfsen | 12.11.2019 | 8

Blackfire včera oznámil, že jedná o české lokalizaci chystané reedice Small Worldu zasazené do univerza Warcraftu. Jednání jsou údajně na dobré cestě, ale zatím není nic definitivní.

Vzhledem k tomu, že ani Blizzard (držitel licence na Warcraft), ani Days of Wonder (držitel licence na Small World) zatím nic oficiálně neoznámili, tak informací o tomto crossoveru (nebo chcete-li kříženci) mnoho není. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

No, neviem, neviem ...
Mám rád WoW a chcel by som si niekedy vyskúšať Small World. No neviem, či by som chcel práve world of warcraftovskú verziu

13.11.2019 11:56:47

Khumaar
Důvod? Mně to náhodou přijde dobrý nápad. Na Small world už se mi nějaký ten rok práší, a Wow jsem nikdy nerál. Přesto SW je fakt dobrá hra a takováhle licence by jí pomihla dostat se zpátky na výsluní. Já bych do toho šel.

16.11.2019 11:21:43

Nové info
Od posledního komentáře uběhlo pár měsíců. Víme nějaké nové info?

6.2.2020 22:31:34

Shaddy1
Až něco bude, bude to jako nový článek na titulce ;-)

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

8.2.2020 16:45:41

Small World a téma Warcraftu jsou pro sebe jako st
Ve Small World se snažíte ovládnout svět naverbováním různorodých fantastických ras. Každá rasa má jinou vlastnost. To zcela vystihuje svět Warcraftu, kde se taktéž rozmanité rasy snaží o dobytí, či obranu světa.

Small World není příliš složitá, tím pádem si ji mohou s přehledem zahrát i mírně pokročilí začátečníci. Což je, dle mého názoru, jeden z důvodů, proč si Blizzard zvolil zrovna tuto hru.

V mé sbírce to byla, po Carcassonne a Santorini, třetí hra, kterou jsem si koupil. Dokázal jsem ji rozběhnout i s trpělivými nehráči deskových her.

Hodlám se zbavit originálu a koupit si novou verzi hned jak bude k mání.
Nemohu se dočkat.

6.3.2020 20:24:19

Vybíráme z Bazaru

Magic: Portal basic lands
Magic: Portal basic lands
Akt. cena: 40 Kč
Končí za: 22 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas