BLACKFIRE: Rozšíření 7 Divů světa: Edifice skladem!

Autor: Tomoko | 23.2.2023 | 0

V lednu letošního roku vydavatelství Blackfire oznámilo lokalizaci nejnovějšího rozšíření pro hru 7 Divů světa s podtitulem Edifice, které se nyní dostává na pulty obchodů.

Ve vybraných obchodech programu Hobby Next byl prodej zahájen již 10. 2. 2023, ale plošně se začíná prodávat od 24. 2. 2023. Stejně jako u všech titulů z této edice, tak i zde je autorem Antoine Bauza, ilustrace vytvořil Etienne Hebinger a toto rozšíření je kompatibilní s původní i redesignovanou verzí základní hry.

Toto rozšíření obsahuje dva nové divy: Ur a Kartágo, 15 karet budov (po pěti do každého věku), žetony participace, žetony dluhů a konfliktu, další mince, bodový zápisník a do hry přináší více interakce mezi hráči, aniž by komplikovalo pravidla nebo prodlužovalo herní dobu.

Během fáze přípravy hry jsou do středu stolu umístěny 3 náhodně vybrané karty majestátních budov (1 pro každý věk) a hráči se v průběhu hry rozhodují, zda se zapojí do společného budování některé z nich a podělí se o slávu a odměny v případě jejího úspěšného dokončení nebo se nezapojí a budou potrestáni. Rozhodujícím prvkem je zde to, že na stavbě každé budovy se může podílet pouze omezený počet hráčů, a ne každý tedy může se stavbou pomoci.

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Výbušná koťátka - Párty karty
Výbušná koťátka - Párty karty
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas