BLACKFIRE: Relic Hunters a Coffee Rush vyjdou v češtině

Autor: Tomoko | 13.4.2023 | 1

Vydavatelství Blackfire oznámilo lokalizaci dvou her od Korea Boardgames. Jedná se o tituly Relic Hunters Jasona Lee s českým názvem Lovci relikvií a Coffee Rush autora Euijina Hana.

Ve hře Lovci relikvií hráči hledají drahocenné relikvie na ostrově, který je tvořený hexovými díly krajiny o třech různých úrovních, přičemž rozložení těchto mapových dílů je pro každou hru jiné.

K pohybu figurek po ostrově a k vykonávání dalších akcí hráčům slouží balíček karet, jenž mají na začátku hry všichni stejný, a který si budou v průběhu hry vylepšovat za získané mince lepšími kartami. Ty jim umožní vykonávat lepší a efektivnější akce, bez kterých nemohou ve hře uspět. Na dílcích krajiny budou hráči putovat, hledat poklady, vykopávat vzácné relikvie a cíl hry je jednoduchý. Být první, kdo vykope 2 z 5 relikvií pohřbených na mapě v terénech 3. úrovně.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 8 let s délkou jedné partie okolo 50 minut.

 

Ve hře Coffee Rush se hráči ujmou role baristů a jejich úkolem bude postupně plnit objednávky zákazníků za pomocí surovin, které se snaží získávat.

Cílem hry je dokončit úspěšně jednotlivé objednávky zákazníků, aby hráč zvýšil své hodnocení a byl tak uznán jako nejlepší barista. Objednávky, které však nejsou splněny včas, přinášejí hráčům záporné body, které se odečítají od jejich hodnocení. Pokaždé, když některý z hráčů úspěšně splní tři objednávky, může aktivovat vylepšení, které mu umožní snadněji získávat další ingredience. Hra končí, jakmile dojdou všechny karty objednávek nebo poté, co některý z baristů získá svou pátou nesplněnou objednávku. Vyhrává hráč s nejvyšším hodnocením na konci hry.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 30 minut.

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds - Beastgrave Primal Lair
Warhammer Underworlds - Beastgrave Primal Lair
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 7 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas