BLACKFIRE: Project L

Autor: 1a2a3a4 | 21.7.2021 | 1

Vydavatelství Blackfire dnes, 21. 7., naskladnilo původní českou, abstraktní hru, která si úspěšně prošla Kickstarterem a jejímž autorem je Adam Španěl. Hru, za jejímž vývojem a původním vydáním stojí brněnské studio a vydavatelství Boardcubator. Zkráceně řečeno Project L je tu.

Hra obsahuje tetrisové dílky a karty se zadanými tvary, které budete pomocí dílků vyplňovat, takže by se na první pohled mohlo zdát, že jde o nějaké Ubongo. Nicméně této hře se Project L v rámci herního prožitku nijak nepodobá. Zatímco v Ubongu se snažíte co nejrychleji vyskládat tvar z předem daných dílků, tak zde pilujete svou prostorovou představivost a postřeh. V Projectu L jde o strategické plánování, který dílek ve kterém tahu umístít, kdy jaký dílek získat a podobně. S tím, že body získáváte podle toho, kolik a jak složité tvary zvládnete vyplnit. 

Vydání od Blackfire oproti Kickstarterové verzi hry je čistý základ tzv. retail verze (neobsahuje tedy žádné z rozšíření: ambassador pack či stínové dílky... ). Navíc zde nebudou ani některé bonusy z crowdfundingové kampaně: nebude zde látkový pytlík, plastový insert a materiál pro pátého hráče.

Ukončena kampaň na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Fort
Fort
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas