BLACKFIRE: Oznámena lokalizace rozšíření pro Arkham Horror: Karetní hra (revidovaná edice)

Autor: Tomoko | 23.3.2023 | 4

Privátní: 2023-03-23-01.png

Vydavatelství Blackfire dne 23. 3. 2023 na svém facebookovém kanále oznámilo lokalizaci rozšíření obou The Dunwich Legacy rozšíření pro LCG (živoucí karetní hra) hru Arkham Horror: Karetní hra (revidovaná edice) od FFG, která se na náš trh dostala v češtině poměrně nedávno a jejichž autory jsou Nate French a Maxine Juniper Newman.

Arkham Horror: Karetní hra je revidované vydání původního LCG z roku 2016 zasazeného do temného mýtického světa H. P. Lovecrafta. Jedná se o čistě karetní kooperativní hru o postupném vylepšování hráčského balíčku, kterou mohou hrát až čtyři hráči, kde se hráči v roli vyšetřovatelů společně snaží odhalit tajemné záhady a konspirace, aniž by ztratili svou příčetnost. To vše v jednotlivých scénářích, které společně tvoří příběhovou kampaň. V každém scénáři vyšetřovatelé prochází a prozkoumávají různé lokace, pátrají po stopách, díky kterým se posouvají v příběhu a snaží se porazit zrádné síly nebo se jim vyhnout. Základní hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou od 45 do 180 minut v závislosti na délce daného scénáře.

Rozšíření The Dunwich Legacy přináší do hry další nový obsah a bude dostupné ve dvou krabicích. První krabice s podtitulem Investigator Expansion nabídne pětici nových vyšetřovatelů a doprovodné hráčské karty. Druhá s podtitulem Campaign Expansion zase obsahuje novou kompletní kampaň a karty scénáře. Obou rozšíření by se hráči mohli dočkat v prvním kvartále roku 2024.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

…tak toto už stojí za reálny dôvod uvažovať o kúpe tejto hry. Škoda, že to neprišlo už pri vydaní základnej krabice, ale ako hovorí klasik: “radšej neskoro ako nikdy”.

24.3.2023 18:25:21

Vybíráme z Bazaru

Claim Reinforcements: Frost
Claim Reinforcements: Frost
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 15 hodin

Offcanvas