BLACKFIRE: Oznámena lokalizace Marvel Zombies: Odboj superhrdinů

Autor: Tomoko | 29.4.2023 | 1

Vydavatelství Blackfire na konci měsíce března oznámilo vydání hry Marvel Zombies: Odboj superhrdinů (Marvel Zombies: Heroes Resistance) od CMON a dvojice autorů Fabio Cury a Michael Shinall. Jedná se o samostatně hratelnou hru z rodiny Zombicide, která vychází z titulu Marvel Zombies: A Zombicide Game, jenž prošel v roce 2022 úspěšnou crowdfundingovou kampaní. V této kampani se vybralo více než 9 milionů dolarů od bezmála 29 tisíc podporovatelů.

Marvel Zombies: Odboj superhrdinů je kooperativní hra, ve které hráči v roli superhrdinů ze známého světa Marvel bojují nejen proti hordám zombie, ale také proti jiným hrdinům, kteří již byli také infikováni.

Hráči mohou hrát za jednoho z šestice hrdinů: Vision, Wasp, Winter Soldier, Hulk, Spiderman a Black Panther, kdy každý z hrdinů má své speciální vlastnosti. Proti nim se postaví čtveřice zombie hrdinů: Doctor Strange, Scarlet Witch, Iron Man a Captain America a několik typů běžných zombie.

Hra obsahuje řadu scénářů, ve kterých se hráči pomocí akčních bodů, které mohou ve svém tahu využít, pohybují s figurkami svých hrdinů po herním plánu, zachraňují kolemjdoucí, kteří jim za odměnu poskytují různé výhody a speciální schopnosti, bojují proti hordám zombie a postavám zombie hrdinů, čímž získávají zkušenosti, jenž jim odemykají další schopnosti. Čím více však zkušeností hrdinové získávají a stávají se silnějšími, tím silnějšími a početnějšími se stávají také jejich zombie nepřátelé, se kterými bojují. Celý soubojový systém je řešen za pomocí šestistěnných kostek. Hlavním cílem ve hře je tedy splnit podmínky jednotlivých scénářů, přežít a dostat se k východu z dané lokace.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou okolo 45 až 60 minut v závislosti na délce a náročnosti jednotlivých scénářů. Vydání české verze by se hráči měli dočkat na podzim 2023.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds – Mollog's Mob (modely)
Warhammer Underworlds – Mollog's Mob (modely)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas