BLACKFIRE: Nové Zombicide a dvě rozšíření pro Bloodborne: Desková hra skladem!

Autor: Tomoko | 19.2.2023 | 1

V minulých dnech vydavatelství Blackfire naskladnilo dvě nové hry, které rozšíří nabídku her ze série Zombicide (Zombicide: Druhá edice, Zombicide: Černý mor, Zombicide: Zelená horda) a také dvě rozšíření pro Bloodborne: Desková hra od CMON.

Zombicide: Živí nebo nemrtví je samostatně hratelná kooperativní hra od trojice autorů Raphaël Guiton, Jean-Baptiste Lullien a Nicolas Raoult, která zachovává základní mechaniky z původní hry Zombicide obohacené o další nová pravidla a možnosti, a to vše zasazené do westernového prostředí Divokého západu. Stejně jako v ostatních hrách z této série i zde se hráči snaží přežít se svými hrdiny invazi zombíků a za pomocí různých zbraní jich co nejvíce skolit. Hra je určena pro 1 až 6 hráčů od 14 let s udávanou herní dobou okolo 60 minut.

 

 

Další hrou ze stejného světa je Zombicide: Do zbraně od dvojice autorů Jordy Adan a Marco Portugal. Tentokrát se jedná o kooperativní hru řadící se do žánru flip & write, kdy se hráči ujmou role přeživších bojujících o své životy během zombie apokalypsy. Hráči v průběhu dvou kol postupně otáčí karty, které jim určí, jaké zbraně mohou na zombie použít, kdy každá zbraň má různé efekty zásahů. Tyto tetrisové tvary potom zakreslují přímo na karty nepřátel a tím se je snaží co nejefektivněji likvidovat. Hlavním cílem hrdinů je vyčistit ulice od hord zombie a postupně se co nejlépe vybavit na závěrečný souboj s jedním ze šesti bossů. Hra je určena pro 1 až 6 hráčů od 14 let s udávanou herní dobou okolo 30 minut.

Bloodborne: Desková hra – Opuštěný hrad Cainhurst a Bloodborne: Desková hra – Katakomby Kalicha jsou názvy dvou nových rozšíření pro Bloodborne: Desková hra od dvojice autorů Eric M. Lang a Michael Shinall.

Bloodborne: Desková hra – Opuštěný hrad Cainhurst obsahuje dvě nové kompletní kampaně, kterými mohou hráči procházet, a také přídavnou kapitolu, kterou lze začlenit do jakékoliv jiné kampaně.

 

 

Bloodborne: Desková hra – Katakomby Kalicha přináší nové postavy lovců, nové nepřátele a také nový způsob hraní. Místo kampaní umožňuje hráčům účastnit se jednorázových lovů, kdy je jejich cílem najít a porazit bosse katakomb. Hráči se také v režimu lovec proti lovci mohou postavit v boji ostatním hráčům.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač Starý Svět - LEGENDÁRNÍ LOV
Zaklínač Starý Svět - LEGENDÁRNÍ LOV
Akt. cena: 969 Kč
Končí za: 14 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas