BLACKFIRE: Namiji a Challengers! – Vyzyvatelé skladem!

Autor: Tomoko | 4.1.2023 | 4

Vydavatelství Blackfire na svém facebookovém kanále oznámilo naskladnění prvních dvou letošních novinek Namiji a Challengers! – Vyzyvatelé, které vypustí do prodeje v pátek 6. 1. 2023.

Ve hře Namiji zkušení cestovatelé poznají některé základní prvky jejího předchůdce, zenové hry Tókaidó. Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 8 let s udávanou herní dobou okolo 30–45 minut. Ve hře se hráči vydají na moře objevovat krásy japonského pobřeží a svou plavbu budou muset chytře a strategicky plánovat. Vítězem se stane hráč, jehož plavba mu přinese nejvíce zážitků: nejkrásnější vyhlídky a nejbohatší úlovek ryb a korýšů. Během plavby budou mít hráči příležitost vylepšovat své vybavení a větrem do plachet jim budou také trpělivost a pozorovatelské schopnosti.

 

 

 

 

Hra Challengers! – Vyzyvatelé je interaktivní karetní hra s originálním turnajovým stylem hraní pro 1-8 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 45 minut. V turnajovém módu se mohou hrát až 4 duely najednou. V každém kole si každý hráč vylepšuje svůj balíček o nové postavy, bojuje proti novým soupeřům a během sedmi kol se snaží získat co nejvíce trofejí a fanoušků, aby se probojoval do závěrečné finálové bitvy.

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Armageddon od Queen games
Armageddon od Queen games
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas