BLACKFIRE: Nálož novinek

Autor: 1a2a3a4 | 10.9.2019 | 1

Blackfire 9. 9. naskladnil řadu novinek - Milostný dopis (nové vydání), Star Wars: Vnější okraj, Descent: Stíny Nerekhallu, Hru o Trůny: Matku draků a dnes, tedy 10. 9., pak Výbušná koťátka: Přisprostlou edici.

Nový Milostný dopis si díky novým postavám zahrajete až v 6 hráčích. Nové postavy jsou Špiónka (0), díky které můžete získat žeton přízně, aniž byste v kole vyhráli a Kancléř (6), který vám umožní vyměnit si karty v ruce (a urychlit konec kola). Hodnota Krále, Hraběnky a Princezny se o jedna zvyšují.

Star Wars: Vnější okraj v originále Star Wars: Outer Rim vás vezme do sci-fi světa Hvězdných válek vytvořeného Georgem Lucasem, mezi známé postavy z filmové série. Vy budete hrát za pašeráky na Vnějším okraji předaleké galaxie nicméně jejich „náplň práce“ bude na vás...

 

Descent: Stíny Nerekhallu je rozšíření pro Descent: Výpravy do temnot, které nabízí novou kampaň o 19 úkolech, ve které budou hráči šetřit nekalé dění ve městě Nerekhallu. Dále nabízí 4 nové hrdiny, 4 nová povolání, nové příšery a úkoly.

Hra o Trůny: Matka draků je rozšíření pro Hru o Trůny: Deskovou hru. Do hry přidává dva rody - rod Arrynů a Targaryenů, a to včetně draků. Hrát tak můžete až v osmi hráčích. V méně hráčích můžete díky nové mechanice ovládat nehrající rody jako své vazaly. Do hry přibývá také Železná banka, která vám nabídne výhodné úvěry, ale pokud nebudete platit...

Přisprostlé edici Výbušných koťátek stačí snad napsat, že se jedná o samostatně hratelné rozšíření Výbušných koťátek. Zbytek vystihuje název.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Homeland
Homeland
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas