BLACKFIRE: Mix oznámení

Autor: 1a2a3a4 | 26.1.2021 | 5

Blackfire poslední dobou oznamuje jak na běžícím páse.

V pátek 22. 1. oznámil další rozšíření pro bláznivou karetní hru Výbušná koťátka. Chytané rozšíření se jmenuje Exploding Kittens: Barking Kittens a povzoru dříve vydaného rozšíření pro tuto hru (Implozivní koťátka) nás čaká poměrně velká krabice s pár kartami uvnitř a k tomu ještě další kartovový „módní“ doplněk, místo límce tentokrát podivný kočičí čepec.

 

 

 

 

 

 

Další oznámení, které jsme ještě nezmínili, proběhlo včera 25. 1. po představení hry vydavatelem Libellud. Jedná se o hru, ve které najdete podobné karty jako ve hře Dixit a která ponese název Stella – Dixit Universe. S podobností karet to není jen nějaká náhoda. Ač se jedná o samostatně hratelnou hru s příslibem jiných herních mechanik, tak se dají použít karty ze hry Stella jako rozšíření klasického Dixitu a zároveň naopak všechny karty z Dixitu a jeho všech rozšíření se dají použít ve hře Stella. 

 

 

 

 

 

No a nakonec tu máme dnešní oznámení, tedy z 26. 1. Jedná se o hru, která si úspěšně prošla Kickstarterem a nese název Canvas. Tato hra vás vezme do rolí umělců, kteří budou tvořit obrazy tak, abyste za ně získali co nejvíce bodů podle parametrů skórovacích karet. Nicméně nečeká vás tu opravdová kresba či malba. Obrazy budete tvořit vrstvením půhledných karet s různými motivy, abyste tak v celku v zákrytu stvořili bodovaný obraz. Samotné karty si z nabídky pořizujete za žetony inspirace podobně, jako když třeba pořizujete nové národy ve hře Small World, kdy první (nejstarší) je zdarma a každá další se pak platí pokládáním žetonů na ty předešlé. No a pokud získáte kartu, na které již nějaké žetony leží, zvýšíte si tím navíc svůj „kapitál“ pro příští nákupy.

Ukončená kampaň Canvasu na Kickstarteru

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Belaad: Země učenců a bojovníků
Belaad: Země učenců a bojovníků
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas