BLACKFIRE: Marvel United: X-Men a Marvel United: Deadpool skladem!

Autor: Tomoko | 4.2.2023 | 1

3. 2. 2023 byl v našich obchodech spuštěn prodej dalších lokalizovaných titulů ze série kooperativních her Marvel United, pod kterými je podepsána trojice autorů: Andrea Chiarvesio, Eric M. Lang a Francesco Rugerfred Sedda.

Jedná se o samostatně hratelný titul Marvel United: X-Men a rozšíření Marvel United: Deadpool. Oba tituly lze volně kombinovat s ostatními hrami z této série. V češtině u nás dosud vyšla základní hra Marvel United a dvě rozšíření: Marvel United: Guardians of the Galaxy Remix a Marvel United: Enter the Spider-Verse.

 

 

Marvel United: X-Men je samostatně hratelná sada tematicky zaměřená na profesora Charlese Xaviera a jeho X-Meny. Jak už název napovídá, hráči se vžijí do role X-Menů a společnými silami se snaží zastavit plány padouchů Magneta nebo Juggernauta. Tato sada umožňuje oproti původní základní sadě hru v 5 hráčích a také přináší novou mechaniku, kdy jeden z hráčů může hrát v roli padoucha proti ostatním.

S touto samostatně hratelnou sadou přichází na náš trh rovnou také další čisté rozšíření, kde se v hlavní roli představí Deadpool s agentem Hydry Bobem. Toto rozšíření přináší do hry 3 varianty, jak hrát. Deadpool v něm může být hrdina, superpadouch, nebo může do jednotlivých scénářů přinášet zmatek a chaos, který je mu vlastní.

Nové tituly jsou určeny pro hru 1 až 5 hráčů od 14 let s délkou jednoho scénáře okolo 40 minut. Údaj o věku hráčů je potřeba brát s rezervou. Hrát hru zvládnou bez problému i mnohem mladší děti, ale zrovna u Deadpoola může být jeho mluva, ehm, řekněme, květnatější.

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Atiwa with Uwe Rosenberg's autograph
Atiwa with Uwe Rosenberg's autograph
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 20 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas