BLACKFIRE: Konec lokalizace Hry o trůny LCG

Autor: Noob | 1.11.2018 | 0

Dne 30. 10. bylo na oficiální FB stránce Hry o trůny LCG, kterou spravuje ADC Blackfire, oznámeno ukončení lokalizace rozšíření ke hře: Hra o Trůny: Karetní hra (druhá edice).

Fanoušci této hry se budou muset v budoucnu spokojit s expanzemi v anglickém jazyce.

Oficiální zpráva ADC Blackfire:

"Občas je nutné udělat z ekonomického hlediska nezbytné, ale pro veřejnost nepopulární rozhodnutí. A jedno takové jsme již více než rok a půl oddalovali. Poslední lokalizované balení Hry o trůny LCG bude deluxe expanze Králové ostrovů.Na nových expanzích již nepracujeme.
Startovní balení hry se bude nadále dotiskávat a prodávat, ale expanze bohužel vytváří nepředstavitelný objem "mrtvých" zásob."

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Bohužel
Smutné, mám doma hru za 900,- 5x deluxe za 500,- a 30x malý balíček za 300,- celkem cca takže nějakých 12-13k a ted se rozhodnou to ukončit... asi bude lepší si zvykat na vše v ENG....

2.11.2018 23:40:53

xDante1986
Nevím, jaké minimální množství balíčků musí Blackfire objednat, nicméně jim nemalá část zůstává skladem, není se co divit, že v tom nechtějí pokračovat. Kdyby bylo víc takových hráčů, jako ty, zjevně by nebylo nutné lokalizaci zastavovat...

3.11.2018 09:51:59

Ew

xDante1986
Podobne mam doma 3x zaklad a vsetko co doteraz vyslo + obaly na kazdu kartu aj ked je to zbytocne + zakladace atd .. a potom citam spravu kukam ci nieje 1. aprila, dufam ze aspon dotiahnu deluxe

4.11.2018 18:50:57

Lados

Zlaté TCG
Když jsem na trh přicházel s Wastelands - sběratelskou karetní hrou z Maďarska, setkal jsem se s převážně posměšnými, až urážlivými reakcemi k tomuto činu. Každý byl najednou "odborník" a sliboval mi brzký konec. Všichni ortodoxní zastánci her LCG říkali, jak jen z principu si TCG nikdy nekoupí, že LCG je snad něco lidštějšího a TCG fungují jen jako vytahování peněz z nebohých hráčů.

Schválně jsem si změřil, kolik je nutné nainvestovat do této "lidské a finančně přístupné LCG" a byl jsem zděšen. Tento model je úplně stejně nákladný, ne-li nákladnější než kdejaká TCG. Wastelands jako jediná je ale dělána skutečně od srdce, a proto se nemůže stát, že bude zrušena, ani že by někdy byla pouze anglicky. Navíc je 4-6x méně nákladná než jakákoliv jiná obdobná hra. Nejdražší karty stojí okolo 200 Kč, ale na konkurence-schopný balíček je nepotřebujete. V boosteru jsou 2 vzácné karty.

Píšu to opět po roce etablování a pokud to ještě nikdo nepochopil - rád se ozvu zase za rok, snad budete opět "chytřejší" a pochopíte co je v současnosti jediná správná cesta na poli karetních her (v mateřském jazyce) z hlediska hratelnosti, finanční náročnosti a stability.

A těším se na nenávistné komentáře některých jedinců, kteří toto těžce nesou a nedovedou připustit úspěch něčeho podobného. Těmto bych rád vzkázal, že tento příspěvek je pouze můj názor.

7.11.2018 14:21:46

Vybíráme z Bazaru

Black Rose Wars: Rebirth - Deadly Masks
Black Rose Wars: Rebirth - Deadly Masks
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas